Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (504)

Smok 

všetky recenzie používateľa

"Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)." Takže film beriem ako čistú zábavu a ako takú aj hodnotím. Nehľadám dramatické výrazy v tvárach hercov, sugestívny scénár a oscarovú réžiu. Proste sa len nechávam baviť a to sa tejto snímke rozhodne podarilo. Howgh. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Do tohohle filmu jsem šel s nadšením, a s nadšením jsem ho taky dokoukal. Říkal jsem si, že vyberu nějakou hlášku, kterou sem pak napíšu, ale tady bylo tolik skvělých hlášek, že se opravdu nedala vybrat ta nejlepší. Parodie zbožňuju, a tahle je mě opravdu dostala, zejména první polovina filmu a samotný závěr. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Totálne bláznivá parodujúca vtákovina, ale až tak moc, že to často vyvolá neovládateľnú vlnu smiechu :) Paroduje sa tu snáď všetko. Od Žhavých výstrelov, Prci prci.... až po Americkú krásu (mimochodom tá scénka ma dostala do kolien :D). V niektorých scénkach je možné zachytiť aj náznaky inteligentného humoru alebo americkej sebareflexie (napr. v scénke s jediným černochom na večierku). Konštatovanie o tejto blbinke sa dá preto zhrnúť do jednej vety: "Tak hlúpučké, tak bláznivo výstredné, tak trápne... až je to zábavné a vcelku vtipné." Myslím si však, že na to, aby ste si túto vtákovinu naplno užili, potrebujete mať napozerané všetky filmy, ktoré sa tu parodujú. Inak tu vtip v mnohých gagoch stráca zmysel a prechádza do nechápavosti alebo trápnosti. 65/100 ()

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Nechutný odvar z toho najdebilnejšieho žánru, aký kedy Matička Zem nosila... Každému je hneď jasné, že za filmom stoja dvaja úplne rozdielny scenáristi - prvý, Gordon Blueberry, obstarožný pán, štyridsiatnik, bez ženy a nádeje, že sa to v dohľadnej dobe zmení, ktorý v tomto filme vidí svoju poslednú šancu ako sa uchytiť v agresívnom odvetví filmového priemyslu a nehodlá si ju nechať ujsť (za sebou má totiž len scenáre k takým prepadákom ako Attakk2000, Smrť sa volá Sue a Hlavy v tráve). Druhý, Paul Kornel, má naopak celý život pred sebou, ale, bohužiaľ, pravda je taká, k napísaniu scenáru sa dostal len vďaka tomu, že poskytuje lacné sexuálne služby hlavnej producentke menom Gréta Fluck... Takže zatiaľ čo Gordon sa snaží spraviť niečo viac ako len ďalší tínedžerský film a hodlá zo seba vymačknúť to najlepšie ("Som v tejto pesničke len preto, že som čierny!" + paródia na Americkú krásu), Paul si zvolil jednoduchšiu cestu a napchal film až po uši nechutnými a zvrátenými scénami (oblizovanie sa so starou babičkou + všetko ostatné). Čo sa však nestalo, Paul sľúbil Gordonovi telefónne číslo na Grétu pod podmienkou, že celý scenár si bude môcť spraviť k obrazu svojmu... A keďže pán Blueberry nemal ženu od svojho posledného rozvodu, ktorý sa, mimochodom, stal námetom na film Smrť sa volá Sue, netrvalo dlho a na svete bol ďalší debilný scenár. PS: Tento komentár obsahuje pár klamstiev, preto by ho nemal nikto čítať. ()

Jacinda 

všetky recenzie používateľa

Je mi jedno jestli je tenhle film idiocie. Je. Ale některé scény jsou neskutečné. Příprava párty u Prestona, poškola, prohlížení si vlastních fotek v chodbách školy, vystřižená fotka imatrikulacde na Princetonu nebo malování obrazů. Je to přehnané, ale je to vtipné. Neočekávala jsem od tohoto filmu nějakou myšlenku. A díky tomu si u něho odpočinu, zasměju se a ba i dokonce ozdobím stromeček. Jsem divná. Možná. Ale kde jinde se zároven podívám na tolik filmů, protože Bulšit si dělá "prdel" hned z několika teenagerovských dílek. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama