Reklama

Reklama

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Príbeh mladého začínajúceho lekára Petra Oberuča. Peter, ktorý nastúpil do nemocnice v malom meste, dá z domova dôchodcov previesť ochromenú pani Karlu do nemocnice. Tá v zúfalstve žiada, aby jej dal injekciu, ktorá by ukončila jej utrpenie. Stále myslí na syna Ruda, ktorého fotografiu nosí stále so sebou. Peter sa rozhodne nájsť Ruda a keď sa mu to podarí, ťažko ho môže presvedčiť, aby navštívil matku, ktorá ho nevychovala. Nakoniec, po ostrých výčitkách primára, odváža si Rudo matku domov... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (4)

Straty a nálezy (1974) 

moja zaujímavosť-súvisiaca zaujímavosť: Pre Ladislava Chudíka, ktorý hrá v seriáli primára Sovu, to bola už druhá úloha primára, ktorú v seriáloch stvárnil. Tú prvú si zahral v slovenskom seriáli Straty a nálezy z roku 1974. (dyfur) ()

Rudo (1974) (E01) 

...a tak začal jeden z najúspešnejších slovenských seriálov doby minulej...a možno sa ním J.Dietl inšpiroval pri jeho Nermocnici na okraji mesta....naivita a ideály mladého lekára v znesiteľnej -.mne prijateľnej forme.... ()

Julka (1974) (E02) 

....v jednom mal primár pravdu mal by sa viac venovať medicíne mladý lekár ako robiť sociálne služby...ale o čom by bol seriál .... ()

Naďa (1974) (E05) 

.....tak koniec - s happy endom-jedného v dobe vzniku veľmi populárneho seriálu.Či aj v Čechách to neviem,-asi skôr nie,ale na Slovensku istotne....pozerám počet hodnotení 22...prvá recenzia tu-moja...z toho mi vyplýva,že tu na čsfd vlastne bez záujmu.... ()

Reklama

Reklama