Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku na mě snímek působil dost nenápadně, vlastně jsem se občas i dost nudil, celý film podle mě zachraňují především herci. Záporáci jsou přímo luxusní, Jared Leto i Salma Hayek mě moc bavili, nicméně dobrý výkon předvedl rovněž i John Travolta. Líbily se mi drsné krvavé scény, k nejlepším momentům celého filmu patří jednoznačně závěr, řádně napínavý a emotivní, ten jsem si fakt užil. Škoda však toho nevyužitého potenciálu, který příběh svou podstatou nabízí, a nepříliš povedeného zpracování. Za mě je Lonely Hearts čistý neurážející průměr. 5/10. ()

Madison 

všetky recenzie používateľa

Celkom zaujímavý film, ktorého najväčším kladom je herecké obsadenie na čele s výbušným Johnom Travoltom, vášnivou Salmou Hayek (jej mexický prízvuk mi trhal uši) a trošičku nevýrazným Jared Letom. Príjemná dĺžka, pekné frustrujúce prostredie a pár krásne odviazaných krvavých scén. Kto by to na mexickú krásku povedal, že sa z nej raz vykľuje taká žiarlivá beštia? :-) ()

Reklama

mac000 

všetky recenzie používateľa

Povedené retro, které stojí za to vidět přinejmenším kvůli skvělým hereckým výkonům Jareda Leto a Johna Travolty (i když Salma Hayek nezůstává poc pozadu). Kdesi jsem četl, že film je jako L. A. Confidential zkřížený s Černou Dahlií. Docela to sedí. Režisér věnoval film svému dědovi, skutečnému policistovi Elmeru C. Robinsonovi ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V celku v pohode. Samozrejme, v skutočnosti táto kriminálna dvojica mala na míle ďaleko od vzhľadu Salmy Hayek a Jareda Letoa. Martha Beck bola len hnusne obrastená tlustoprdka, že až človek nechápe, jak si mohla vôbec nejakého muža omotať okolo prsta: http://murderpedia.org/female.B/b/beck-martha.htm. Raylomd Fernandez pôsobil tiež skôr nenápadne, žiaden lámač ženských sŕdc: http://www.biography.com/people/raymond-fernandez-235409. Za najdôležitejšie ale považujem, že tieto svine aspoň dostali trest smrti. Dobrý komentár k tomu mal aj užívateľ IceQueen. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Nebyť množstvo známych hereckých tvárí...jednalo by sa o priemernú tuctovú kriminálku založenú na skutočnej udalosti..ale práve to množstvo známych tvárí vyťahuje film z bažín priemernosti...retro atmosféra je zobrazená realisticky a skutočne...a preto tento je film dobrou kriminálkou v mojom finálnom verdikte...old school kriminálka, ktorá sa dá pozrieť... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama