Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp (Matthew McConaughey) nie je ani v tridsaťpäťke ochotný vyletieť z rodného hniezda. Jeho rodičia sú z neho zúfalí, nevedia, ako sa ho zbaviť a dochádza im trpezlivosť. Preto sa rozhodnú pre pomoc profesionálky Pauly (Sarah Jessica Parker). Trippov pohľad na svet očami lenivého starého mládenca sa po stretnutí s Paulou razom zmení, lebo vo všetkých smeroch spĺňa parametre ideálnej ženy. Paula je ale profesionálna konzultantka, ktorá má za úlohu iba dostať lenivého Trippa z rodičovského domu. Stane sa však nepredvídané, Tripp sa do Pauly zamiluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (274)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $88,715,192Tržby Celosvetovo $128,406,887Tržby za predaj DVD v USA $41,291,777 //počet predaných kusov 2,575,830║ Tomuto sa hovorí otravný film, normálne to je aj problém dopozerať takéto niečo, už mnohokrát videné a prevarené. /30%/ ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Hlavní problém filmu - McConaughey a Sarah Jessica Parker. On opravdu není ani trochu uvěřitelnej, a ona... :) no taková stará vykopávka, co po 3 schůzkách chce někoho odtáhnout z domu :) to samo o sobě působilo dost směšně. Dvě hvězdičky si ale film zaslouží za vedlejší postavy. Skvělí jsou oba rodiče, kteří drží trochu nad vodoiu první polovinu filmu. Ve druhé, kdy se dají dohromady Justin Bartha a Zooey Deschanel, to jsou právě oni, kteří obstarají nejvíce zábavy. Kdyby se film v půlce zlomil a vyprávěl nám jen o nich, tak by to bylo mnohem lepší. ()

Reklama

JimmyII 

všetky recenzie používateľa

Já nemůžu jinak! Fantastická romantická komedie, která je konečně stejnou měrou vtipná i romantická. Srandu obstará hlavně charismatický Trippův kámoš Demo v podání skvělého Bradley Coopera a Paulina cynická kamarádka Kit alias Zooey Deschanel, na romantiku tu pak jsou krásní, milí a skvěle sladění McConaughey s Jessicou Parker. K tomu Kathy Bates, Justin Bartha, moře, pláže, surfy, lodě, příroda a filozofie... Moc jsem si to užil, snad jako žádnou jinou romantiku vyjma P.S. Miluji tě. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Lemra líná určitě pobaví diváky, kteří jsou v pozici hlavního hrdiny, nebo se v ní brzo ocitnou, což je i můj případ. Do jeho příběhu jsem se vžil opravdu rychle. Když je na scéně Zooey, tak s přehledem strká všechny ostatní do kapsy a je zároveň největším plusem filmu. Napodruhé to funguje snad ještě lépe, takže zvyšuji. Nakonec tedy filmu zůstává jediný mínus a tím je Sarah Jessica Parker, jednoznačně nejodpudivější herečka svojí generace. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na tie priemerné hodnotenia som myslel, že to bude tuctová romantická komédia. Ale zdanie klamalo - takže tento film ma skôr milo prekvapil. Skvelé herecké obsadenie a aj scenár ako taký bol slušný - áno, áno, klišé zápletka a aj koniec, ale tomu sa zabrániť asi ani nedalo. Dobre som sa zabavil a zasmial, hlavne na niektorých scénkach, ale predovšetkým na skvelých dialógoch a hláškach - obzvlášť keď sa pustili do nejakej debaty traja slobodní chalani. Zooey ako vždy skvelá aj v takejto role, aj keď viac sa mi páči v jej melancholických rolách. Vôbec nevadilo, že nehrala hlavnú úlohu, lebo do nej sa určite oveľa viac hodila práve Sarah Jessica Parker. Výborná komédia, ale zase také perfektné a bezchybné, aby som dal 5 hviezdičiek, to nebolo :) ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Vzduchovka BB, kterou Ace a Kit používají k zastřelení drozda je Red Ryder. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama