Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Holbrooková (Tina Feyová) je večne podráždená osamelá manažérka, ktorá celý život dávala kariéru na prvé miesto. Teraz, keď má tridsaťsedem, sa konečne rozhodla mať dieťa. Čoskoro však zisťuje, že má veľmi malú šancu otehotnieť, a preto chce zo zúfalstva využiť služby náhradnej matky. Navštívi stredisko pre náhradné rodičovstvo a hľadá ženu, ktoré jej dieťa odnosí. Keď sa jej príde predstaviť náhradná matka Angie, Kate sa trocha vydesí, pretože bláznivá a naivná Angie vôbec nesplňa jej predstavy, ale nakoniec sa obe ženy dohovoria. Nezpodpovedná Angie (Amy Poehlerová) úplne prevráti upätý svet Angie naruby. Konzumuje nezdravé jedlo, fajčí, je roztržitá a údajne sa rozišlo s priateľom Carlom, ktorý ju podvádzal.  Ich spolužitie nie je jednoduché a nakoniec obe ženy navštívia terapiu v centre náhradného rodičovstva. Chaffee Bicknellová im poradí, aby robili veci spoločne, napríklad nachystali detskú izbu. Kate sa snaží Angie prevychovať a viesť ku zdravej životospráve, netuší ale, že jej umelo oplodnené vajíčko sa neujalo. Angin partner Carl (Dax Shepard) prehovára svoju priateľku, aby sfalšovala tehotenský test, vzala prachy a zmizla. Angie sa ale s Kate zblíži a tehotenstvo ďalej predstiera. Lenže potom zistí, že je skutočne tehotná - so svojím priateľom Carlom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Pre komédie z dielne Saturday Night Live mám slabosť, vždy sa mi ten ich štýl humoru páčil – je to jednoducho uletené tým správnym spôsobom. V Baby Mama to však nie je ten typický SNL humor (okrem pár momentov) a pripadolo mi to skôr kŕčovité. A dosť ma to mrzí. Ale nie všetko sa musí podariť. Tu sa nepodarila komédia(i keď pár krát som sa musel zasmiať aj nahlas, ale na komédiu stále málo) ani romantika. Ako nenáročná oddychovka na jedno pozretie je to ok, ale druhý krát by som sa už asi kruto nudil. ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Priemerná oddychovka so Steve Martinom, ktorý je potrhlejší než zvyčajne. Čo však treba oceniť je dobrá hudba s príjemnými songami a šarmantná Sigourney Weaver, ktorá je aj napriek pokročilému veku stále sexi. Zvyšok je štandartný tuctový film ktorý nemá čím zaujať. Na jedno pozretie však vcelku stráviteľné. 55% ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Strašná nuda. Mě už teda moc neoslovila ani samotná zápletka, ale z tý by si dalo ještě něco vytěžit kdyby se na to šlo trochu zostra. Tvůrci se ale vydali takovou tou neurážející cestou a humorných situacích tu moc nenajdete. Já osobně jsem se pousmál jenom párkrát a od poloviny filmu jsem pomalu usínal. Tina Fey se sice docela snaží a tenhle tip rolí jí evidentně sedne, Amy Poehler je ale protivná a mezi nimi to nefunguje a žádný přátelství jim tady moc nevěříte. Greg Kinnear je tady tak trochu navíc a Steve Martin vypadá s tim copánkem docela bizarně. Prostě takhle dlouho už jsem se u komedie nenudil. ()

Jerris008 

všetky recenzie používateľa

Přesně ten typ filmů, ze kterého si po pár hodinách nic nevybavím, jelikož ve mně nic nezanechá. Nuda, kdy jsem si říkala, kdy už to utrpení skončí. Amy Poehler je mi nesympatická - snad ještě více než přehnaně snaživá Tina Fey a dohromady jim to vážně neklapalo. Navíc pro mě to s komedií nemá nic společného. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama