Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

Greg 

všetky recenzie používateľa

"The power of Christ compels you! The power of Christ compels you - You're mopping that up." Velmi sympatická romanticko-duchařská komedie, která mi připadala tak netypická, že jsem si do poslední chvíle nebyl jistý, jestli vůbec dopadne dobře... Samozřejmě, je v ní je celkem dost kliše, tak typických pro komedie, ale přece právě proto se na ně díváme. Neskutečně sympatická dvojice herců v hlavních rolí, šílený Jon Heder, moc příjemný soundtrack a hlavně ten nesmírně zajímavý a netradiční námět. Nejsem žádný velký fanoušek romantických komedií, ale zrovna tato se mi líbila. Vím, že to není film, který by sbíral ocenění a poklony kritiků. Ale ten hlavní důvod, proč se mi tak líbí, je ten, že je nesmírně milý a dokáže ohromně pohladit na duši. Mezi ústřední dvojicí to výborně klape (na začátku je to i vtipné), ve filmu se najde místo i pro několik vtípků a když ta Reese Witherspoon je tak roztomilá. Původně jsem hodnotil lepšími 4*, ale po dalším shlédnutí prostě musím tu jednu hvězdičku navíc přidat. Musím! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mojich najobľúbenejších romantických komédií či skôr polokomédií a Reese tu vyzerá naozaj dobre, určite lepšie než na plagáte, ktorý mal na film nalákať. Dokonca aj tá chémia, v ktorú som na začiatku ani nedúfal, pretože spojenie Ruffalo-Witherspoon mi nesedí, nakoniec dopadla dobre. Herecky podľa mňa veľmi dobre zvládnuté a nápad tiež dobrý. Veľmi príjemná oddychovka. ()

Reklama

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Docela povedená romantika, které body přidává hlavně celková příjemnost a relativní absence velkohubých prohlášení o lásce. Je to tak za 3,5, ale díky spokojenosti mé drahé polovičky a díky tomu, že se mi to líbilo o dost víc než některé značně přeceňované kousky tohoto žánru (jako například můj evergreen 4 svatby a 1 pohřeb :)), zaokrouhluji nahoru. ()

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Mít evropského režiséra (Jana Svěráka?), mohlo vzniknout cosi připomínající odlehčené Nebe nad Berlínem. V téhle verzi s vašimi city pohne jediná scéna: dotek dlaní. Není to špatné a taky nijak výjimečně dobré. Ale vzhledem k tomu, že tahle komedie mohla vzniknout klidně v roce 1955 a ne 2005 (a moje komentáře stejně nikdo nečte :)), rozhodla jsem se být zlá. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Z tých amerických romantických komédií prvých rokov nového milénia sa táto aspoň dala pozerať a bola celkom milá. No znova nevedeli vytvoriť normálne vzťah medzi dvoma ľuďmi a tak sa tu uchýlili k fantasy. Reese Witherspoon patrí k herečkám, ktoré sa mi páčia a preto sa mi tento film páčil ešte viac, bol dosť dobrosrdečný aj keď miestami bláznivý. Je to pohodový film, kde však to obojstranné zamilovanie bolo opäť dosť rýchle, no bolo to pekné. Jeho dejové body ničím nevynikali, ale opakujem, dalo sa to pozerať bez výraznejších pocitov trápnosti. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama