Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Jack Mosely (Bruce Willis) je po prehýrenej noci poverený jednoduchou úlohou - má zaistiť prevoz bezvýznamného zlodejíčka Eddieho Bunkera (Mos Def) z policajnej stanice na súd, kde bude vypočutý. Ten sa nachádza iba 16 blokov odtiaľ. Jack je namrzený a má poriadnu opicu. Naloží Eddieho do auta a ponáhľa sa ulicami ranného New Yorku - pritom si však nevšimne, že ich voz po celý čas ktosi sleduje. Keď na chvíľu zastavia, onen niekto namieri nabitú pištoľ priamo na Eddieho hlavu... Keď Jack privolá posily a na miesto dorazí špecialista na vraždy Frank Nugent (David Morse) so svojou jednotkou, Eddie a Jack zisťujú, že jedným z mužov tohto tímu je človek, proti ktorému má svedčiť - z pôvodne banálnej úlohy sa tak stáva boj na život a na smrť. Zločinci, ktorí sa snažia Eddieho odstrániť, sú totiž policajti... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

marlboro

marlboro (hodnotenie, recenzie)

Film celkem slušný, ale Yasiin Bey mi tam dost vadil, stejně jako jeho otřesný český dabing. 3 hvězdy

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Velmi dobrý film, hlavne vdaka Willisovi. Skvelá zápletka, záporáci ako sa patrí, všetko logické tak ako má byť. Ako zo života. Sem-tam sú hluché miesta, resp "rýchly" strih. Aj keď si viem predstaviť koniec filmu aj bez happyendu (napr už v tom autobuse). Hodnotenie: 75%

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Skvely film. Ak by tam nebol otravny Mos Def, tak to je 5 hviezdiciek. Teraz davam 4.

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

celkově tento film byla blbost na ntou, potěšiklo pár frků, slušnej záporák; jinak to bylo moc prvoplánové

enterama

enterama (hodnotenie, recenzie)

najhorsi film Brucea Willisa aj Richarda Donnera, bad choice by the screen play

_Josh_

_Josh_ (hodnotenie, recenzie)

Zaslouzil by si 4 '>,ale proste.. proste lepsi prumer a za 3 '>... Ale prijemny...

choze

choze (hodnotenie, recenzie)

Průměrný film, který ale může leckterého průměrného návštěvníka videopůjčovny nadchnout, jak vidno z předchozích příspěvků.

ARow

ARow (hodnotenie, recenzie)

vyborny film rekl bych podle stare skoly ktery zvedne naladu :)

ARow

ARow (hodnotenie, recenzie)

vyborny film ktery predcil vsechna ma ocekavani.. vykony hercu impozantni a dej nijak slozity ale takovy akorat tento film mi presne sedel ... a musim rict ze mezi filmy za posledni mesic asi nema konkurenci...

HaWran

HaWran (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film me zklamal. Nic zajimaveho ani prekvapiveho a celkove dost nudny film.

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Bruce Willis si myslím zahrál svoji roli na výbornou.U filmu jsem se vůbec nenudil.

Wurf

Wurf (hodnotenie, recenzie)

Film, který mě vůbec nezaujal. Nereálný děj s naprosto nulovým obsahem. HODNOTIL bych asi takto: Typická americká hovadina, která mě ničím nepřekvapila

wendul

wendul (hodnotenie, recenzie)

Ze začátku docela napínavej thriller, ale potom už jsem se trošku nudila, ale po chvilce mě to zase vzalo :), takže nevim, rozhodně jeden z nej filmů Bruce Willise.

Súvisiace novinky

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (viac)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (viac)

Reklama

Reklama