Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (171)

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Omletá filmová tuctovka o znesvářených rodech nepobrala ani špetku invence a dokola vykrádá podobné filmy pro teenagery, v nichž všichni chodí do půl těla a skákají z velkých výšek. Tady bohužel nejsou dobré ani ty skoky, protože Katja von Garnier absolutně postrádá orientaci v prostoru a zoufale se plácá v řemeslné nemohoucnosti ve chvílích, kdy chce vetknout do své červené knihovny špetku akce. Zbytečný a hloupoučký film, který by rád byl "cool" a "in", přitom je "gay" a "out". ()

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Mne to prišlo ako normálny, priemerný, nízko rozpočtový film. Celkom sympatický herci, nepodali nejaký super herecký výkon... ale snažili sa, ďalšie ich filmy snáď už budú lepšie. Príbeh nič moc, ale nápad sa mi páčil. Žiadna posteľová scéna, je ako vždy, pre mňa veľké plus. A to že šetrili na efektoch a radšej zvolili ako vlkolakov psov, mi nejako extra nevadilo... aj keď to troška potom stratilo na akčnosti (pretože bojovať ozbrojený so psom nieje zase až taký veľký problém). Dievčatá čo milujú romantiku a fantastické postavy sa nájdu v hlavnej hrdinke... chalani tu nenájdu nič, ani len nejakú povzbudivú myšlienku, akciu... Takže dievčatá, v pohode aj nad 12 rokov, dvere pre vás sú otvorené. ()

Reklama

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Víte co je smutný? Když je hlavní hrdinka filmu naprosto nezajímavá, vlastně nám všem může být ukradená. Smutnější je, když je hlavní hrdina grázlík v tom špatným slova smyslu, kterýho byste taky rádi oddělali. A co je nejsmutnější? Když jedinej sympaťák je hlavní záporák - s nikým jiným se totiž ztotožnit prostě nemůžete. Ovšem moc se mi líbila ta přehlídka vlků, jsou to nádherný zvířata. ()

Mi Nü-Chai 

všetky recenzie používateľa

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Podarených, kvalitných werewolf movie je ako šafránu. Spočítal by som ich na prstoch jednej ruky. Teenagerská, romantická fantasy "Krv ako čokoláda" sa tiež zaoberá vlkodlakmi. Neskúsená, neúspešná, nemecká režisérka Katja von Garnier chcela túto tému priblížiť predovšetkým mladým divákom. A tak je to teda plné pubertálnej lásky, proroctiev, vyvolených hrdinov a adolescentných vlkodlakov, ktorí sa snažia ovládnuť súčastnú Bukurešť. Hlúpy nezmysel. Zlí herci, úplne bez charizmy. Chudobná produkcia, ktorá šetrila, kde sa dalo. Celé to vyznieva lacno a naivne. Tento film je dobrá voľba na spestrenie emo dýchanku partie malých školáčok. Rozhodne nie je určený pre starých, ostrieľaných, horrorových borcov. ** ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama