Reklama

Reklama

Deadly Manor

  • USA Deadly Manor (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

gumli 

všetky recenzie používateľa

Španielsky horror,ale natočený v USA blízko New Yorku.Dal by sa zaradiť ako slabší slasher.Veľkou nevýhodou tohoto filmu je že je robený praktický len v noci,za veľkej tmy.A to takmer celý film.Niekedy sa veľmi ťažko rozoznávajú tváre,ťažko sa potom v ňom orientuje.Ale trvá takmer hodinu kým sa film ako tak rozbehne.Je o skupinke mladých teenegerov a jednom stopárovi,ktorý na ceste ku nejakému jazeru zablúdia v lesoch a natrafia na staršie opustené podivné sídlo.A tak sa rozhodnú že tam zostanú cez noc.Pred domom stojí akýsi vrak auta,ktorý ale pripomína,ako keby to bol nejaký pomník,alebo niečo ako svätyňa,pôsobí to dosť zvláštne a bizárne.No za nejaký čas ich maskovaný psychopat začne zabíjať jedeného za druhým.Nie moc dobrý horror,zo začiatku nuda a už tá spomínaná tma. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pri niektorých starších neznámych raritkách ma mrzí, že ich skoro nikto nepozná a ľahko zapadnú prachom, tento horor si to však plne zaslúži. Strašne nezaujímavý a nudný slasher. A pritom mám veľmi rád kúsky, ktoré sa odohrávajú v starých domoch, sídlach, zámkoch a podobne, pretože čo sa týka samotnej atmosféry, veľa sa tam toho pokaziť nedá - aspoň doteraz som si to myslel, lenže tento film ma presvedčil o opaku. Už kašľať na suché mordy či na nižšie spomínanú tmu, veď temné horory môžu mať taktiež veľký potenciál, ale naozaj nechápem, prečo sa režisér nepokúsil diváka aspoň občas postrašiť. Kde nič, tu nič, bodík dávam len za záverečnú 15-minútovku, ktorá bola aspoň trochu desivá. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Lehce podprůměrný slasher s naprosto příšernými herci a klišovitým scénářem. PArtě mladých se porouchá auto a tak jdou do baráku uprostřed lesů. No a tam čeká už vrah. Vražd je málo a nejsou vynalézavé, ale z filmu vyčnívá taková unikátní atmosféra režiséra Larraza která mě upoutala, na konci jsem si ale řekl že je to opravdu spíše o ničem. Škoda čekal jsem takovej "sleep gem" který jsem nedostal. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Trošku sklamanie. Po vynikajúcom, svižnom Edge of the axe od toho istého tvorcu je Deadly manor síce pekne technicky zmákmutý a má k dispozícii perfektné prostredie(lesy, starý dom- nič viac netreba!), ale akosi sa vlečie a ani vraždy, ani pointa nie sú nič extra. Záporáci už vôbec nie. Škoda, hudba je krásne VHSková, atmoška tiež, zlé to nie je, ale čakal som viac. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No a čakáte a čakáte, že sa dostaví niečo, čo väčšinou eurohorror ponúka, občas mrknete na presýpacie hodiny, ktoré sa vlečú, sem tam si spomeniete že ste videli desiatky podobných slasherov, čakáte na vyústenie, na pointu, na zvyšok patriaci tej ruke zvierajúcej nôž len o niečo väčší, ako rybička. Až sa nakoniec film skončí a vy si na vylepšenie hororovej nálady, radšej pustíte niečo ďalšie. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • 100-ročný dom Hillburn Manor, v ktorom sa natáčalo, bol po skončení natáčania zbúraný. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama