Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Súkromného detektíva Jacka Shepherda (Chuck Norris) poveria novou úlohou - má vyslobodiť židovského klenotníka Isaaca Tellera (Bernie Kopell), špecializujúceho sa na prácu s diamantmi, ktorého držia v zajatí brutálny obchodník s klenotmi Dirk (Daniel Bernhardt) a nemenej bezcitný starý nacistický zločinec, plukovník Speerman (Curt Lowens)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (49)

imf 

všetky recenzie používateľa

Těžce vydřené dvě hvězdičky... Chuck Norris se sbírkou jizev, o kterou by mělo zájem i pražské Národní muzeum, honí nacistické pohlaváry, diamanty velké jako pěst a švýcarského taekwondistu, který si střihnul vedlejšák v Matrix Reloaded. Mohla to být celkem zábava, nebýt televizního looku, zmateného scénáře, ve kterém se věci řeší samospádem, a... Chucka Norrise. Sice je v lepší formě než Seagal a Van Damme dohromady, ale už to není ten Chuck Norris, který nutí vesmír neustále expandovat... všechno a všichni před ním totiž ve strachu utíkají. Zkuste to taky, až zahlédnete Cuttera ve vaší oblíbené videopůjčovně. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

TECHNICKÁ POZNÁMKA (pre "expertov" na pridávanie názvov): Cutter = názov použitý v českej verzii na oficiálne distribuovanom DVD od MAGIC BOXu. Cutter - Krvavé diamanty = názov na TV BARRANDOV (paradoxne vraj s totožným dabingom ako na DVD). (7.10.2010) ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som si pustil tento film, tak som hneď na začiatku trocha zneistel. Kombinácia brakovej filmovej spoločnosti Nu Image a klišoidne zosmiešňovaného herca Chucka Norrisa ma mala pripraviť na nehorázne lacnú somarinu. Ale nedal som sa odradiť a nepodľahol som predsudkom. Zároveň som však vypol moje tradičné silne kritické vnímanie a zmiernil prísne hodnotenie. Tým pádom som sa pri snímku "Krvavé diamanty" celkom dobre pobavil. Chuck Norris stvárnil úlohu súkromného detektíva Jacka Shepherda, ktorý sa nemazná so žiadnym gaunerom, čo sa mu postaví do cesty. Mláti ich hlava nehlava, a popri tom trúsi drsné hlášky. Tak napríklad: Jedného zákerného tlustoprda vyhodil zo zatvoreného okna na druhom poschodí, a keď sa ho pýtali prečo to urobil, tak len mykol plecom a s kľudom povedal, že tam bol zlý vzduch, tak vyvetral. No nie je ten Chuck borec? ** ()

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Po technické stránce je to slabší, až televizní. Chuck Norris je stále stejný jako před 20ti lety. Už ale není ten starý neporazitelný a celkově myslím, že ten film ty vtipy o Chuckovy celkem solidně vyvrací. Několikrát tu dostane sodu, už není všude první, není ve všem nejlepší. Akce by snad zasloužila nasnímat trochu líp, ale není nejhorší. Potěšila mě i malá role Aarona Norrise, bráchy Chucka, střihne si tu taky menší bojové čislo které má i grády. Scénář, střih a kamera, to je to oč tu běží, to je to proč dávám jen za dva. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Chuck Norris po veľmi dlhej dobe natočil niečo na čo sa dá aj pozerať. Nevravím, že je to filmový skvost, ale dej to má, akcia nechýba a Chuck, aj napriek tomu, že už akosi prestal kopať z otočky, vo svojich 65 rokoch predvádza celkom solídne bojové kúsky. Stlstnutý (a mladší) Seagal môže blednúť závisťou :-) 35 % ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v novembri 2004 v meste Spokane, Washington, USA. (m.a.t.o.)
  • Filmové štúdiá si projekt pohadzovali ako horúci zemiak. Trvalo desať rokov, kým sa dostal do produkcie a scenár bol za ten čas prepísaný minimálne päťkrát. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet: 6 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama