Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Pár povedených scén bohužel nezachrání celý film. Lovecká sezóna je sice hezky provedená, ale nemá ten správný náboj ostrovtipu a legrace. Nevím čím to je, ale poslední dobou animáky ztrácejí schopnost bavit diváka od začátku až do konce nebo aspoň v prostředku :) Takže se z toho stávají, nudnější filmíky, achjoo.... ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Je to docela príma animák - medvěd je hyper, jelen je slabší, lovec je hyper, bobři jsou slabší, kachny jsou hyper, starej indián je slabší atd... Líbil se mi začátek, když byl Boog zdomácnělá pussy a pak ta imitace rage grizzlyho za oponou. Pak tvrdá cesta divočinou byla slabší, kromě "zotročení" lidí zvířatama - to bylo vtipný. A závěrečná bitka byla taky dobrá. Jako celek to není zázrak, ale taky to určitě neurazí a pozornost to udrží. ()

Reklama

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi najhorší animovaný film, ktorý som kedy mal možnosť vidieť. Hrozné animácie, príšerný príbeh, celé to pôsobilo na mňa ako paródia na Doktora Doolitla 2 v kombinácii s Over The Hedge a Shrekom ... a nefunguje to ... nie nie a nie. Nechutné vtipy (ktoré okrem iného nie sú ani vtipné), hrozné dialógy, atmosféra príbehu strašná, ani koniec to nezachraňuje. Open Season som videl raz a dosť. Odchádzal som z kina s bolesťami žalúdka a nechem to už viac nikdy vidieť. Je mi ľúto peňazí, ktoré na to dal otec, keď išiel na to s nami do kina, je mi ľúto času stráveného pri tom. Animácie sú odfláknuté a dizajny postáv absolútne strašné. Počúvať Martina Lawrenca a Ashtona Kutchera (najmä jeho) je nad moje schopnosti a mám chuť chytiť brokovnicu a osobne ho odstreliť, hrozné postavy, neviem nájsť nič na tomto filme čo by len i trošku zdvihlo to odpadové hodnotenie. "Open Season" doteraz patrí medzi filmy, kde len myslieť na ne ma privádza do stavu maximálnej zúrivosti, kde ostáva len chuť udrieť niekoho za to, že sa to rozhodol pustiť do kín a plus k tomu natočiť dve pokračovania (ktoré som nevidel a nikdy vidieť nechcem) a ostáva len dúfať, že sa niekedy na tento film zabudne, že skončí upálený v pekle a nikdy viac nevyjde na svetlo sveta. Chcete dobré animované filmy s medveďom? Pozrite si Mašu A Medveď... pozrite si napríklad aj "Over The Hedge", "Brother Bear." Chcete komédiu postáv, ktorá sa neznášajú, no nakoniec ich niečo spojí? Animovanú? Pozrite si "Shrek" , "Emperor´s New Groove" , "Ice Age" , "Rio" ... proste čokoľvek... čokoľvek len nie toto. Všetky tieto filmy zvládli tému, ktorú opisujú oveľa lepšie než tento film. Všetky. A preto len dávam do odpadu a nevytiahnem z koša za zvyšok svojho života. Milujem animované filmy, ale toto je proste odpad! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 2. mieste ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

V poslední době jsem sice animáky přejezená a začínají mě všechny nudit, ale přece jenom mi to nedá a chci se na ně všechny podívat, tudíž jsem nemohla vynechat ani Loveckou sezónu. Je to bohužel jen další z mnoha. Jeden z takových, kterých tu už bylo spoustu, jeden z takových, kterých ještě určitě pár bude, než to lidi přestane definitivně bavit. Tenhle film je navíc takový nemastný neslaný, neutáhne vás ani na roztomilosti zvířátek, ani na příběhu. Grafika standardní, písničky některé dobré. Nic, co bych musela vidět znovu, ale dívat se na to dalo. Prostě jsem to nechtěla vynechat, ať mám sbírku kompletní, ale to je asi tak vše... ()

U_S_O 

všetky recenzie používateľa

No rozhodne jeden z tých slabších animákov. Vtipných hlášok nebolo až tak veľa, ani hlavné postavy sa mi veľmi dizajnovo nepáčil. Ale zas nebolo to až také zlé :) Slovenský dabing celkom v pohode, najlepšia hláška bola asi "tanečník z Lúčnice", na tom som sa fakt že zasmial. Dal by som aj 2 hviezdičky, ale filmy hodnotím radšej väčším počtom takže dávam tri (51%). ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Film byl zlehka inspirován komiksovým stripem "In the Bleachers". (D3VIL)
  • Všechny mobilní telefony jsou značky Sony Ericsson. (D3VIL)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama