Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

silentname

silentname (hodnotenie, recenzie)

Keď tak pozerám názory, tak asi nie som jediný, komu tento film fakt nepasoval. Och môj bože, toto je jeden z tých filmov, ktorý som si myslel, že ma zabije. Videl som to v kine, mal som asi 6x chuť vstať a odísť z kina, ale zo stredu cez sálu a kaziť to iným... fakt som si myslel, že toto neprežijem!

na príspevok reagoval JADIM

R4PT0R

R4PT0R (hodnotenie, recenzie)

No já nevím. V půlce jsem hledal ovladač ať ukončim to trápení, ale dcerka byla opačného názoru, tak jsem to musel protrpět do konce. Shrnuto a podtrženo: Mě to unudilo a dcera byla nadčená....a to je to oč u Animáků jde. Pobavit ty nejmenší diváky.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

uplna blbost nudne postavy ... priehladny pribeh bez celkoveho napadu.. akurat vhodne pre deti do 8 - 10 rokov.. nuž neni to pixarovka

crazykate

crazykate (hodnotenie, recenzie)

krasny, zabavny...animaky mam rada....neni sice nejlepsi ale pobavi. Medved, jelen, nonri, milous dikobraz,... :D:D nekdy dobry hlasky: (Bobri svaci) - Co mas? -Drevo. Co ty? - Drevo. - Menime?? :D:D =) pri vetsine animaku prozivam navrat do detskych let a to jednou za cas potesi :)

Chipse

Chipse (hodnotenie, recenzie)

Pravděpodobně jsem udělala velkou chybu, když jsem se na to podívala v ne příliš velkém časovém odstupu od Ratatouille - s tím je to naprosto nesrovnatelné. Lovecká sezóna mi přijde jako takový mix Shreka, Doby ledové, Madagaskaru a sem tam i Nema. A to jak v hlavním námětu, tak i ve vedlejších "vtipech". Nicméně jestliže máte času nazbyt...

LordDark

LordDark (hodnotenie, recenzie)

No určitě existují lepši animované filmy (Pixar a spol), ale myslím, že na lepší průměr tenhle film má.

ouniles

ouniles (hodnotenie, recenzie)

No ja na animaky nejsem (mino shreka) ale tohle docela slo :) vydels sem dohle a Astérix et Obélixe a to teda bylo o dost horsi :)

Reklama

Reklama