Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

  • Česko Lovecká sezóna 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Boog, Elliot a všetci ich priatelia z lesa sa vracajú v novom, doteraz najdivokejšom a najchlpatejšom dobrodružstve, ktoré ich zavedie do veľkého špičkového cirkusu. Nadišla doba pre každoročnú pánsku dovolenku, ale ani jeden z Boogových priateľov si nenašiel čas, preto sa Boog rozhodol vyraziť sám. Pri náhodnej návšteve cirkusu si Boog vymení miesto s cirkusovým grizlym, ktorý je mu k nerozoznaniu podobný. Keď sa ale cirkus začne chystať na návrat do Ruska, pre Elliota, veveričku McSquizzyho, klobásky a zvyšok bandy začína závod s časom, aby zachránili Booga skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (94)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Proč se to ještě jmenuje "Lovecká sezóna", už je těžko říct, ale je jasné, že to je dáno postavami. Postavami, které už nejsou ani trochu vtipné a které jen ukazují, že pro vytvoření animovaného celovečerního filmu není nutné mít dobrý scénář, ale prostě jen setrvačnost. Jestli bude ještě pátý film, tak už je možné všechno. ()

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Sám by som si asi rozprávku nepozrel, ale prečo neurobiť radosť priateľke:D. Jednotku som nevidel a na dvojku som bol kedysi v kine a keď si tak matne spomínam, dvojka ma bavila viac ako tento diel. Oproti ostatným moderným rozprávkam tomu chýbajú silné postavy, dobrý príbeh a hlavne humor. Stopáž je síce dosť krátka a nič sa tu príliš nenaťahuje, ale aj tak si nepamätám na žiadnu výrazne vtipnú scénu. Takže tentoraz je to skôr slabší priemer. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

pipapaja odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nad tímhle by jásalo snad jen 4 leté retardované děcko, které je šťastné že vidí pár tak hnusně animovaných postaviček jak skotačí. Opravdu v půlce filmu jsem měl chuť si vyškrábnout oči, aby už to přestalo, nemá to děj animace je odbytá a vtipné hlášky postav, které jsem měl rád z jedničky, i z dvojky se někam poděly. Jednička byla výborná dvojka také, ušla ale trojka se, dá srovnat s takovým velkým klystýrem. Nedoporučuji při zhlédnutí, můžete přijít újmy. ()

P. J. D. 

všetky recenzie používateľa

Strohé, hrubé, nevýrazné, nezajímavé, nepropracované jednotlivé složky filmu. Tak by se celý snímek dal shrnout. Nejenže postavy jsou tak absurdně špatné, až mnohý člověk z té nudy zívá, ale i ten scénář, scénář, kde by se mohlo něco zachránit je mizerný, jak dnešní výrobky od Bati (a to je co říci). Jediné, co bych snad dokázal pochválit je animace, která zas tak mizerná není. Jen díky ní dávám tu jednu hvězdičku. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama