Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja rómski bratia - najdúsi slúžia u bohatého gazdu, ktorý má dve krásne dcéry. Kým mladšia je nielen krásna, ale i dobrá, staršia je pýcha a závisť sama. A tak keď sa bratia pri pasení stretnú s vlčicou, ktorá im dá zázračné dary, staršia sestra robí všetko možné, aby ich o ne i o šťastie, ktoré im môžu priniesť, obrala. Netuší, že vlčica je zakliata rómska princezná, ktorá si nielen vezme jedného z bratov za muža, ale aj spravodlivo potrestá jej zlobu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Desmi 

všetky recenzie používateľa

Byť jsem pohádku neshlédl celou, neřekl bych, že je byla tak špatná, jak uvádí místní hodnocení. Dobrá ale rovněž nebyla, a to spíš kvůli technickým nedostatkům než kvůli obsahu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

"Prečo ste mi zakliali dcérenku?" - "Lebo ste si ju zle vychovali." Nuž, slabšie. Televízna inscenácia v tej horšej pdoobe s nie príliš dobrými dialógmi, čudným jednaním postáv a s nie príliš presvedčivými hereckými výkonmi. Snímka stojí skôr na príjemnej atmosére (hudba: Ján Melkovič) a peknej vidieckej výprave. Skôr 40%, ale na nedeľnajší kurací obed... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Túto rozprávkovú inscenáciu som si pozrel na druhom programe verejno-právnej televízie. To je jediný kanál, ktorý si môže dovoliť odvysielať dielo takto mizernej kvality. Silne pochybujem o tom, že Jozef Banyák je absolventom nejakej umeleckej školy. Pretože jeho réžia je tak štrašne zlá, že prisám Bohu, by som to lepšie natočil aj ja (úplny laik). No a tak neprirodzené, úbohé herectvo ako je v tomto filme som nevidel hádam ani v tej najposlednejšej juhoamerickej telenovele. Odpad! ()

Reklama

Reklama