Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

Testament 

všetky recenzie používateľa

Boha jeho! Divočina mi připomíná eskapády pana Cimrmana. Její tvůrci přišli vlastně s "Madagascarem", jen o pár měsíců později. Ovšem s Madagascarem nudným, nezáživným, nevtipným. Vznikl z toho patvar, u kterého jsem se kroutil už po pár minutách, ale nakonec jsem dokoukal a s "díky" vrátil známému s tím, že až mi bude chtít zkazit odpoledne, tak stačí když mi to řekne. Aspoň pak ušetřím 90minut svého života. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

V nějakém nepochopitelném záchvatu masochismu jsem se rozhodl podívat na derivát Madagaskaru, což je něco podobného jako vztah Padesát odstínů píčovin - Twilight. Podle očekávání to byla kolosální sračka, u které jsem trpěl jako při rozdávání testu z organické chemie. Ani vlastně nevím, za co je ta usmolená hvězdička. 10% ()

Reklama

finy_cz 

všetky recenzie používateľa

Zvířata ze zoo se jdou prát s divočinou, to už jsem někde slyšel :-) Určitě je to lepší než Hurá do Afriky, není to zaměřené do ekologické sféry, ale animace je stále o dost pozadu oproti Madagaskaru, který byl dokonce vydán o rok dříve. Občas jsem se zasmál (řev malého lvíčka), ale povětšinou jsem jen přemýšlel nad myšlenkovým pochodem scénáristů. Pro děti to ale může být asi koukatelnější, určitě bych to neviděl jako rodinný. ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Ďalší animák s všetečnou a blbou veveričkou a nevyjasnením vzťahom otca a syna, ktorý vykráda Madagaskar, Nema, Levieho kráľa, Dobu ľadovú a iné filmy. Tvorcovia sa mali viac ako na dokonalo vejúce Samsonove chlpy v hrive sústrediť na originalitu deja a ani tá koala nebola taká chutná ako som čakala. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Jako již tradičně, rád si vybočím z řady. Tak kladné hodnocení z jednoho prostého důvodu. Tento film, je pro mě o 3 třídy lepší než Madagaskar!! A proč? Vtipné je to stejně. Asi ho to lehce kopíruje, ale nekopíruje jednu zásadní věc a proto se nestydím dát tak vysoké hodnocení. Na rozdíl od toho Vámi strašně obdivovaného paskvilu jménem Madagaskar, tohle se nebudu nikdy bát pustit dětem, a proč? Protože tento film jen tak nádherně animovaný, že je to až paráda! Přesně můj mezník pro dobrý a špatný animák! Příběh jednoduchý, film si na nic nehraje, ale ta zvířata jsou tak realisticky vytvořena, že jsem fakt hleděl! A hlavně se realisticky chovají (samože nemyslím vtipy a gagy), ale pohyby, pudy, reakce a životní prostředí! Dokonalé! Už jsem i přemýšlel o 5*, ale ta trapná zavěrečná taneční scéna mě rychle vyvedla z omylu. Nechápu proč!!!!! Co se na to komu líbí? To mají jako děti si ještě u filmu zatrsat? Jděte s tím do háje!! ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Kiefer Sutherland si zkoušel lví řev prakticky všude, doma či v autě. Proto způsobil mnohým řidičům, kteří jej předjížděli, malý šok. (imro)
  • Loď, na které se plaví zvířata, se jmenuje "Hannah W" po dceři režiséra Stevea Williamse - Hannah. (HappySmile)
  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené