Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

sidzej 

všetky recenzie používateľa

rád by som dal o hviezdičku viac za skvelý slovenský dabing, ale nejde to. Malé deti sa pobavia vyskytuje sa tu množstvo pojašených zvierat stále sa niečo hýbe no pre dospelých je to utrpenie. Disney už v dnešnej dobe nemá čo ponúknuť, novým kráľom animákov je už dlhšiu dobu Pixar. Pri niektorých scénach som si nostalgicky zaspomínal na Levieho kráľa, bože kde sú tie časy..... :-( ()

Testament 

všetky recenzie používateľa

Boha jeho! Divočina mi připomíná eskapády pana Cimrmana. Její tvůrci přišli vlastně s "Madagascarem", jen o pár měsíců později. Ovšem s Madagascarem nudným, nezáživným, nevtipným. Vznikl z toho patvar, u kterého jsem se kroutil už po pár minutách, ale nakonec jsem dokoukal a s "díky" vrátil známému s tím, že až mi bude chtít zkazit odpoledne, tak stačí když mi to řekne. Aspoň pak ušetřím 90minut svého života. ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Ďalší animák s všetečnou a blbou veveričkou a nevyjasnením vzťahom otca a syna, ktorý vykráda Madagaskar, Nema, Levieho kráľa, Dobu ľadovú a iné filmy. Tvorcovia sa mali viac ako na dokonalo vejúce Samsonove chlpy v hrive sústrediť na originalitu deja a ani tá koala nebola taká chutná ako som čakala. ()

packa 

všetky recenzie používateľa

Animace výborná, ale to je snad jediný klad. Neskutečně infantilní dílko! Navíc už mě poslední dobou pěkně sere, že v každým animáku musí být buď veverka, nebo tučňáci. Tvůrci tohoto filmu se nebáli extrému a vrazili tam pro jistotu tyto živočichy oba, asi aby zdvojnásobili zábavnost snímku. Musím podotknout, že marně. Nicméně dětem se film jistě líbit bude, jen chudák dospělý si to bude muset nějak odtrpět. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Animované to bolo krásne. To musím uznať. Ale to už dneska beriem ako úplnu samozrejmosť. Zvlášť, keď je pod tým podpísané štúdio Walt Disney Pictures. Avšak ten príbeh to bola bieda. Okatá vykrádačka známych kasových trhákov. Postavy ako z "Madagaskaru", príbeh o stratenom synovi ako z "Hľadá sa Nemo", do toho niečo z "Levieho kráľa", trochu z "Doby ľadovej" a tak by som mohol pokračovať ďalej. Stále som mal pocit, že som to už niekde, v podobnom filme, videl. "Divočina" je pekná, ale neoriginálna. ** ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Navzdory tomu, že filmové anakondy se většinou chovají velmi divoce, ve skutečnosti jsou poměrně klidné a pomalé. Režisér se nechtěl vzdát realističnosti, což ale znamenalo, že by Larry nestíhal své přátele. Nakonec tento problém vyřešil docela jednoduše – posadil Larryho na hřbet žirafy Bridget! (hippyman)
  • Pro každého z ptáků, kteří se ve filmu objeví, bylo naanimováno přes 2 miliony samostatných pírek. Přitom za pouhé jedno animované pírko dostal o 12 let starší film Forrest Gump v kategorii nejlepší vizuální efekty Oscara. (hippyman)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama