Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Richie (Macaulay Culkin)  pochádza z najbohatšej rodiny na svete. Má všetko, na čo si spomenie. Súkromnú reštauráciu McDonald, psa Dolara a Claudiu Schifferovú ako osobnú trénerku aerobiku. Niečo mu však predsa len chýba, a to je pár dobrých priateľov. Pri zahájení prevádzky novej otcovej továrne si všimne partiu rovesníkov, hrajúcu na blízkom ihrisku basketbal. Verný komorník Cadbury (Jonathan Hyde) ich pozve do prepychového sídla, aby sa s osamelým Richiem spriatelili. Príjemný večer chlapcovi pokazí zistenie, že komorník deťom za návštevu zaplatil. Okrem toho ho vyľaká i správa, že jeho rodičia zmizli.  Odleteli na večeru s anglickou kráľovnou a po výbuchu bomby boli nútení pristáť niekde na mori.  Tú do lietadla umiestnil osobný strážca, pracujúci pre muža menom Van Douh. Ten sa chce zmocniť ich obrovského majetku. Zostáva odstrániť už len Richieho. To je ale omnoho zložitejšie, ako si pôvodne myslel. Noví priatelia ho nenechajú v štichu. A tak sa začne dramatická bitka, vedená netradičnými prostriedkami malých šibalov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (308)

Meev 

všetky recenzie používateľa

Všichni tu dokola píšou to samé: ,,S těmi prvními díly to nemá nic společného ! Je to jen na nahrabání peněz !" Atd... tohle brečení v komentářích mě už nebavilo, tak jsem se rozhodl přispět svým názorem (i když si jej nikdo nepřečte :D). 1) Kde vidíte, že je to navazování na první dva díly Sám doma ? Mám na to skvělou odpověď, nic... Je to VOLNÉ pokračování, které je prostě udělané v jimem stylu. 2) U druhého dílu si hodně lidí stěžovalo, že je to to samé dokola a že chtějí něco jiného. Prosím, tady to máte. Když jste to dostali, proč tolik nadávek ? 3) Stížnosti na "neroztomilého Kevina" jsou trapné. Prostě si to filmaři představovali takhle, tak to tak je ! 4) Malé děti si z toho alespoň odnesou nějaké malé ponaučení... 70%. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Já měl tento film vždycky docela rád, na nic si nehraje a působí jako příjemná rodinná komedie k pobavení. Videokazeta byla v mém videu dosti často :) Paradoxně filmu nejvíce uškodil český název. Kdyby ho nechali v originále, nikdo by pravděpodobně nic nenamítal. Takhle si to ale každý spojí jako pokračování série sám doma a špatné hodnocení je hned na světě. ()

Reklama

Laxik 

všetky recenzie používateľa

Možná blbost, recyklačka a vyždímaná záležitost, ale mě to stejně baví. Záporák už není takový tupec, i když tupec pořád je, a je tady pár odkazů, které stojí za to sledovat, když už vás zrovna nebaví pes Dollar. No jsou to hodně slabě čtyři hvězdy, ale čtyři pořád jsou. S přibývajícím věkem nejspíš uberu. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z filmov, na ktorých som vyrastal a kedže som bol veľmi malý, dlho som si lámal hlavu, prečo sa Kevin volá Richie Rich a prečo má iných rodičov. Som veľkým fanúšikom už od detstva prvej dvojice filmov Sám Doma a kedže naši skvelí ľudia tomu dali názov Sám doma a bohatý, to bol ten dôvod, prečo som sa tak poplietol. I keď je pravda, že keby tomu ostal pôvodný názov Richie Rich, nikomu by to nič nehovorilo. Kedže tretí a štvrtý diel Sám doma sú totálne odpady kinematografie a najhoršie pokračovania celkovo, tento film som narozdiel od nich mal veľmi rád a videl som ho v televízií snáď každý rok. Má veľa nápadov, vtipov a nových skvelých postáv. Macaulay bol proste v mladosti skvelý. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl snad ani nemusel vznikat, je docela škoda, takhle ničit dobrý jméno předešlých filmů. Je sice pravda, že jsem se občas zasmál, ale jak to bylo podaný spíš jako groteska, tak mi to daleko častěji připadalo trapný a Culckin tam taky byl dost prkenej, ale aspoň vypadal jako zazobanej fracek, akorát že ve filmu tak vypadat neměl, takže to se taky moc nepovedlo ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (7)

  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama