Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýčko Gary (Brian Cox) a hromada dlhov donúti roztomilého smoliara Stevea Barkera (Johnny Knoxville), aby sa uchýlil k strýkovmu plánu takému šialenému a zavrhnutiahodnému, že by dokonca mohol aj fungovať. Bude predstierať mentálnu retardáciu, prenikne na nadchádzajúcu olympiádu pre postihnutých, domov privezie zlato a strýkovi zabezpečí veľkú výhru zo stávky! Lenže nakoniec sa stane to, s čím Steve nerátal – súperi celý jeho podfuk prekukli. Steve však vďaka nim precitne a uvedomí si, že chce zdolať oveľa väčšiu výzvu – stať sa lepším človekom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (216)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +fain herci -minimum fórů/// Celkem pohodová oddychovka s pěkným příběhem o chlápkovi, který hrál retarda, aby vyhrál olympiádu. Toho retarda hraje Johnny Knoxville a hraje ho velmi dobře. Potěší účast Katherine Heigel a dobrá hudba (ze Sedmy statečných?). Jen scénář by mohl být lepší. Je to komedie, ale gagy jsou podle mě příliš laciné a smát se u filmu moc nebudete. Každopádně mám z filmu dobrý pocit./// Celkem 67%/// ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne ne zas tak super idiotsky, jak by se z nametu mohlo zdat. Nicmene pribeh jede podle naprosto jasnejch koleji, ze mi uz od zacatku bylo jasny, ze se mam tesit na nakej ten dojemnej moralizujici konec a taky ze jo. Jinak vetsina vtipu tezi z toho, ze se Knoxville chova jak hovado, coz ani nemusi moc hrat, takze je v roli fajn a pak to tezi z velkyho vyskytu retardu, ale precejen je to cely pojmuty hodne zlehka, aby film nahodou nebyl nejak kontroverzni, nebo si nemoh nekdo stezovat. Celkem pohodova zabava na jedno skouknuti. ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Milionkrát obohratá šablóna, kde dej je možné predpovedať s 99 %-nou pravdepodobnosťou minimálne hodinu do predu :) Trocha originality a prekvapenia by rozhodne nezaškodilo. Napriek zdanlivo zaujímavému (prinajmenšom šialenému) konceptu (a prítomnosti Knoxvilla samozrejme), je celkový dej až prekvapivo umiernený a mdlý. Z letarigie ho občas vytrhne nejaký podarený vtip (pár ich tam je "Volám sa Jeffy Dahmor. S "o". " ), ktorý je ale následne zabitý ústrednou milostnou zápetkou. Klišé strieda klišé (myslené smrteľne vážne) a záverečná trojka - srdcervúce priznanie, rozchod, zmierenie - je už len pre masochistov. Celkovo môžeme film zaradiť k blízkym príbuzným Shallow Hall a Stuck on You bratov Farrellyovcov (produkovali aj Ringera). Čo sa týka Johnnyho Knoxvilla, nemám námietky. Toho retardovaného som mu veril, dokonca aj vtedy, keď sa na neho nehral :o) ()

Slam7 

všetky recenzie používateľa

Amerických komedií najdeme mraky, některý špatný, některý lepší, je jich tolik, že občas nevim, kterou shlídnout. Ale tady jsem se trefil dobře! Fakt výborně jsem se bavil, ikdyž mi občas humor na adresu postižených přišel dost krutej, ale v tomhle filmu je to tak dobře zaobalený, že by to nikoho nemělo urazit. Johnnyho Knoxvilla jsem neviděl špatně zahrát žádou roli a tady to neni vyjímka, zahrál to parádně!!! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama