Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýčko Gary (Brian Cox) a hromada dlhov donúti roztomilého smoliara Stevea Barkera (Johnny Knoxville), aby sa uchýlil k strýkovmu plánu takému šialenému a zavrhnutiahodnému, že by dokonca mohol aj fungovať. Bude predstierať mentálnu retardáciu, prenikne na nadchádzajúcu olympiádu pre postihnutých, domov privezie zlato a strýkovi zabezpečí veľkú výhru zo stávky! Lenže nakoniec sa stane to, s čím Steve nerátal – súperi celý jeho podfuk prekukli. Steve však vďaka nim precitne a uvedomí si, že chce zdolať oveľa väčšiu výzvu – stať sa lepším človekom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (216)

HDeer 

všetky recenzie používateľa

Priemerná americká komédia s peknou myšlienkou, ktorá stojí za to byť prezentovaná. Pointa ale dosť redukuje kvalitu filmu a s ňou klesá aj pútavosť. Pri filme som sa miestami dosť nudil a z vtipov si pamätám menej ako polovicu. Ak chce niekto propagovať spomínaný materiál, je potrebné aby do filmu pridal adekvátnejšiu atmosféru ktorú by príjemne doplnil sarkazmus. ()

Siri69 

všetky recenzie používateľa

Knoxvilla nemusim,ale tohle se mu docela povedlo... Bál jsem se,že když tam hraje Johnny,tak že to bude něco skutečně bláznivého. Ale mile mě překvapilo že to zase takový blázinec nebyl... Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami a nakonec jsem dal 4 jelikož ve filmu hraje i můj oblíbenec Zen Gesner... Komedie u které se určitě pobavíte... 3,5* ()

Reklama

uzzi 

všetky recenzie používateľa

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Desperado 

všetky recenzie používateľa

POZITÍVA: prekvapivo dobrý Knoxville, ktorého postava je akoby písaná na telo Jimovi Carreymu, či Adamovi Sandlerovi, avšak oni už dnes kopú za inú ligu. Na rozdiel od tých dvoch megahviezd, však Knoxville netlačí zbytočne na pílu a nesnaží sa film ukradnúť pre seba, ale dodáva svojej postave aj sympatie. Ďalej je tu zábavný a vždy iný Brian Cox (čo robí v takejto taškarici tento herecký chameleón?). A v neposlednom rade sympatickí predstavitelia Knoxvillových mentálne postihnutých kamarátov, ktorí sú na plátne mimoriadne bezprostrední. NEGATÍVA: popri nejednej podarenej vtipnej scéne sa vyskytujú aj mnohé, ktoré vyznejú do prázdna. Tým pádom je tu aj nemálo hluchých a nudných miest. Taktiež by som k negatívam pripísal aj neoriginálny a opäť typicky hollywoodsky, moralizujúci scenár a dopredu jasný finiš. VERDIKT: komédia, pri ktorej som neutrpel psychickú ujmu a neľutoval som obetovaný čas. O pár rokov v televízii si ho znovu rád pozriem. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (8)

  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama