Reklama

Reklama

Dokonalá partia

  • Slovensko Svadobné trapasy (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellisová (Debra Messingová) hľadá toho pravého muža. Má však pomerne veľa požiadaviek - musí byť inteligentný, spoločenský, elegantný, zdvorilý, ochotný cestovať... a vlastniť smoking! Nebolo by to tak nutné, keby jej rozmaznaná nevlastná sestra Amy (Amy Adamsová) nemala svadbu, na ktorej sa ako svedok zúčastní aj Katin bývalý priateľ, priťažlivý Jeffrey (Jeremy Sheffield). A Kat by mu rada dokázala, že bez neho sa má omnoho lepšie. Podarí sa jej vyriešiť problém s pánskym garde? Dopadne všetko tak, ako si predstavovala? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Pozitiva: Viděl jsem Debru Messing v jiné roli než Grace (Will & Grace), a dále jsem byl hodně vděčný tvůrci, že se vyvaroval tupých trapných vtipů a scén, kterým se smějou snad jen puberťačky nebo parta zlitých lidí - fakt tam nic takového nenajdete. Bohužel negativum je jen jedno - film je od začátku tak (nerealisticky) čitelný, že se vám to až nechce věřit. A že bych se moc smál se říct taky nedá. Někoho možná potěší příjemná atmosféra a exteriáry z Anglie. ()

walsidal 

všetky recenzie používateľa

Zábavná romantická komedie s dobrou zápletkou: Kat má jít na svatbu své sestry, kde bude svědkem její bývalý přítel, který ji opustil. Kat má potřebu předvést, že je šťastná i bez něho. Rozhodne se proto využít služeb profesionála a zaplatit si doprovod, který jí budou všichni závidět… Film sice není žádný Tarantino, ale je v něm řada vtipných i vážných momentů a především Debra Messing a Amy Adams v rolích nevlastních sester z něho udělali celkem příjemnou podívanou, což platí zejména o pasážích, kdy Kat před svým bývalým provokativně demonstruje svoji současnou lásku a štěstí… ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Priemerná romantická komédia, ktorá nenadchne nijako zvlášť dejom ani humornými situáciami. Aby som povedal pravdu, tak tých tu bolo naozaj skromne. Námet je slabý, od neho je potom odvodený pomerne nezaujímavý a nudný dej, ktorý sa len točí okolo vzájomných vzťahov hlavných hrdinov. Nie som žiadny fanúšik romantiky a preto ma film rozhodne nenadchol. Jediné čo by som ocenil, bol s nadsádzkou vyriešený záver a krásna Amy Adams. Film Dokonalá partia je určený hlavne pre ženy a pre tých čo nečakajú žiadny zložitý dej. To u romantických filmov nepredpokladá asi nikto. Na hodinku a pol teda môžeme vypnúť a nechať sa unášať pohodovým, nenáročným príbehom, v ktorom pracovný vzťah Nicka a Kate pozvoľna prerastá v lásku. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

Masquerade 

všetky recenzie používateľa

Rekl bych tak prumer. Romanticky to celkem bylo, ale bylo dost situaci, u kterych bylo predem jasny, ze nastanou.Ale zas na druhou stranu,co se da noveho vymyslet v zanru jako je romantika.Celkove ten film ale utekl dost rychle, tak nevim jestli to bylo tema 90ti minutama nebo esi sem se do teho tak zazral. Soundtrack byl dobrej, ty pisnice sou podle meho gusta,ale ve vetsine situaci (kterych bylo podle me az moc - skoro to vypadalo ze tvurci spolehaji na to, ze po haluzi trefi aspon jeden okamzik s muzikou,kerej chytne divaky masove za srdce) si myslim ze slo zvolit lepsi. Tri hvezdicky to vystihuji presne bych rek. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama