Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trochu vyšinutý novinář dr. Hunter S. Thompson se na svém ranči zuřivě snaží dokončit příběh o svém advokátovi Carlu Lazlovi. Při psaní článků nezapomíná na neuvěřitelně bláznivé situace, které prožil nejen se svým advokátem. Bitka v soudní síni, útěk oknem z nemocnice, ragby v hotelovém pokoji? Žádný problém. Tenhle novinář to totiž v hlavě opravdu nemá v pořádku. A to si ještě často bere na pomoc drogy, alkohol a násilí... (North Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (38)

J.Connor 

všetky recenzie používateľa

Film mírně nadhodnocuji, má náklonost k H. S. Thompsonovi je totiž příliš velká. Bizoni samozřejmě nedosahují kvalit kolosálního Gilliamovo Las Vegas, na druhou stranu mají taky úplně jinou ambici a až na pár drobných odkazů se vegaské etapě Thompsonovo života / tvorby nevěnují. Byť se nejedná o žádný nezapomenutelný snímek, skýtá slušnou porci zábavy (např. party v hotelu na Super Bowlu) a Bill Murray je jako vždy rozkošný, i když zde někdy možná až příliš karikující. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Bill Murray byl jednou z těch lepších nových komediálních hvězd 80. let, takže jsem čekal od komedie s ním nějaký slušný standart. Ale tohle bylo utrpení. Hrdina je novinář co fetuje, chlastá, je úplně mimo a chová se jako naprostý magor... kdo by někomu takovému dal práci? (Podle skutečné události?) Pak je tu jeho kamarád, kterému hrabe ještě mnohem víc. A to je celé, žádný děj či příběh, jen sled "punk" scének, které většinou nejsou ani vtipné. Murray se herecky snaží a mám ho rád, takže hvězdičku za něj, ale jinak tohle ani nebyla komedie, jen příšerná kravina. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Depp je môj obľúbenec, no po tomto si Fear and Loathing asi nikdy nepozriem. Netuším o čom bol alebo mal byť tento film, no scenár buď nikdy neexistoval, alebo to niekto dokafral v strižni, ale žiadny dej tu neexistuje (čo by mal byť taký základ akéhokoľvek filmu). A ako pozerám na hodnotenie, tak podobne ako hlavná postava, aj tu viacero ľudí na niečom fičí... Pretože okrem toho, že to bol jeden chaos, tak to nebolo ani za mak vtipné. ()

Circumscriptor 

všetky recenzie používateľa

Oproti Strachu a hnusu v Las Vegas je tento film rozhodne len akousi slabou a lacnou paródiou na Huntera S. Thompsona. Bill Murray je fajn herec, ale postava večne nadrogovaného a pološialeného novinára sa mu v jeho hereckých začiatkoch jednoducho vymyká z rúk a mnohé herecké výkony v tomto filme pôsobia tak trochu úsmevne. Ale no čo, aby som bol objektívny, tak za pokus to stálo a pár vtipných scén sa tu tak isto našlo. ()

himor 

všetky recenzie používateľa

Strašne uletený film o bláznovi Thompsonovi...ak bol aspoň z polovice taký ako ho ukazuje tento film a tiež Strach a hnus, tak sa ani nečudujem, že si odstrelil hlavu. Celý film je jedno velké šialenstvo, bez kúska pointy, ale mne to prišlo dosť divoké, utrhnuté z reťaze a to môžem. Objektívne tento film stojí za hovno, máte si spraviť obraz o šialencovi, na ktorého plátno ešte nenašlo liek. Na tento plátok ešte nedozrel čas, možno po pár rokoch sa to bude brať ináč. A Murray to podľa mňa zahral na vysokej úrovni...asi je tiež cvok :D ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (5)

  • Hunter S. Thompson napsal několik alternativních začátků a konců pro tento film, žádný z nich ale nebyl použit. (venus)
  • Aby se Bill Murray dostal do role, trávil nějaký čas na ranči u Thompsona, kde se bavili, popíjeli a stříleli. (venus)
  • Ralph Steadman, který ilustroval Thompsonovy knihy, kreslil také úvodní titulky pro tento film. (venus)

Reklama

Reklama