Reklama

Reklama

Osamelý vlk McQuade

  • Česko Osamělý vlk McQuade (viac)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

,,TÍ NAJLEPŠÍ MAJÚ VŽDY ŠTÝL." __ Povedal by som, že tento film patrí k VHS-kovej klasike. Keď som bol malý mali sme ho dokonca nahratý, no časom ho niekto vymazal ale ostala mi aspoň pamiatka v podobe veľmi štýlového originálneho obalu. Film sa mi teda podarilo vidieť až teraz, nie je síce mojím šálkom kávy ale Chucka nemám veľmi napozeraného a tak som túto klasiku uvítal. Ďalej sa mi slová hľadajú len veľmi ťažko. S McQuadom si skrátko nikto nemôže zahrávať pridlho, film tak občasne pôsobí skôr parodicky (okrem toho ,,vztania z mŕtvych" s autom ma napr. pobavilo ako sa uhínal guľkám, ale celkovo aj jeho kovbojský štýl) a myslím, že práve niekto tu sa mohli začať rodiť tie slávne vtipy. I tak sa mi však zdajú byť 3* celkom zaslúžené a hádam ani samotní tvorcovia to nemysleli až tak vážne. A nechcem sa hrať na žiadneho veľkého znalca soundtrackov, ale myslím, že Morricone by dobre vedel koho tá hudba vykráda. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všetky recenzie používateľa

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

anais 

všetky recenzie používateľa

Těžko říct, jestli by to bez té hudby tak fungovalo. Masiho Morriconeovská variace (nebo krádež?) posunuje standardní 80´s b-movie záběry do nebeských výšin. I ty nejnudnější scény pak mají ten správný tón westernové osudovosti. Ale někdy působí i nepatřičně, protože děj hudbu prostě nestíhá. Sympatický Norris, který tu tankuje jedno pivo za druhým, a vystajlovaný záporák Carradine (ten svetřík v poslední scéně!), předvádějí esenci osmdesátkové blbosti způsobem, který nelze nemít rád:) ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Úplně první film na úplně prvním videu, viděla jsem ho asi 20x, což bylo při černobílé tv s podivem, ale nikdo mi nic jinýho dlouho nepujčil, protože nikdo nic jinýho dlouho neměl, bylo to jako zázrak - moct si pustit lážo plážo emerickej film a couvat si nebo popohánět. Dneska by to bylo s bídou za 2*, ale tehdy ... byla v tom romantika (Carrera Chuckovi v kutlochu vygruntovala a on ji za to postříkal hadicí) i akce (Carradine kopl při zápase Chuckovi písek do očí a to od něj nebylo vůbec pěkné) a člověk taky nebyl tak filmově (i jinak) zmlsanej, chjo. ()

Galéria (164)

Zaujímavosti (8)

  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama