Reklama

Reklama

Osamelý vlk McQuade

  • Česko Osamělý vlk McQuade (viac)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

V ere najvacsej slavy som sa na to po predchadzajucich skusenostiach s Chuckom vykaslal. Aj ked samozrejme scenu s pochovanim som z rozpravania poznal dokonale😁 velka chyba a prekvapilo ma ako je to cele sice sialene blbe, no takisto celkom stylove (innspiracia v spaghetti westernoch je super), osudove a s ikonizaciou postavy to pracuje velmi pekne. Takze nakoniec dobry film s Chuckom Norrisom v hlavnej ulohe nie je vtip, ale realita. Ano, zub casu sa zahryzol dokladne, no urobilo mi to velku radost a mrzi ma, ze som to v mladosti odignoroval. A scena s pochovanim je mega😆 7/10 ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

"Keby som zavrel každého, kto sa po mne zahnal, bolo by pol štátu v base." Chuck je frajer ako vždy, no tento krát, v úlohe texaského šerifa, je tak trochu aj drsný Harry, čo vôbec nieje na škodu. Osamelý vlk McQuade nieje film, kde sa vo veľkom kričí hurá do boja ako v jeho iných filmoch. Tu sa Čakino drží celkom pri zeme a seka zloduchov predovšetkým pohladom, hláškami a potom až kopom s otočky. V závere sa to slušne rozbehne, príde samozrejme aj na duel Čak vs Carradine, ktorý je celkom dobre natočený a aj hudba tu má svoje čaro. Jeden s tých lepších filmov s nesmrteľným Čakom. 65% - 3* ()

choze 

všetky recenzie používateľa

"Musíš mít styl. Ti nejlepší mají vždycky styl." Klišoidní akční béčko o samotářském policejním drsňákovi, na kterého šéf řve pro jeho nekonvenční metody, dostane proti své vůli vyměklého parťáka a dceru mu unesou padouši, zajímavé laděním do spaghetti westernu a zároveň zapojením karate. A jedna z těch zábavnějších norrisovek, která vedla ke vzniku Walkera Texas Rangera. Akce nevybočuje z nevzrušivého průměru včetně závěrečného karate souboje Chucka s Carradinem, ale masivní brokárna, neodolatelně zaprasenej teréňák s nabušeným motorem a vlk jsou fajn. ()

anais 

všetky recenzie používateľa

Těžko říct, jestli by to bez té hudby tak fungovalo. Masiho Morriconeovská variace (nebo krádež?) posunuje standardní 80´s b-movie záběry do nebeských výšin. I ty nejnudnější scény pak mají ten správný tón westernové osudovosti. Ale někdy působí i nepatřičně, protože děj hudbu prostě nestíhá. Sympatický Norris, který tu tankuje jedno pivo za druhým, a vystajlovaný záporák Carradine (ten svetřík v poslední scéně!), předvádějí esenci osmdesátkové blbosti způsobem, který nelze nemít rád:) ()

Galéria (164)

Zaujímavosti (8)

  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama