Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

mcamino 

všetky recenzie používateľa

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Reklama

RAFT 

všetky recenzie používateľa

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No musi se uznat, ze na 5. pokracovani porad docela koukatelny. Navic na pomery tyhle serie solidni pribeh. Mahoney opet neni, ale je tu jeho jakasi nahrada v podani McCoye, kterej se predstavil uz v minulym dile. Ale nutno rict, ze chaba nahrada. Je tu jedinej zasadni problem, dvojka Harris a Proctor. Harris byl ze zacatku proste smejd, kterej nema rad hlavni particku a ty mu delali naschvaly. Tady mu nikdo moc naschvaly nedela, problem je, ze jeho inteligence dosahuje zapornejch hodnot a tudiz je to proste naprosto dementni hovado co posere, na co sahne. Jenze sledovat to uz je spis trapny nez zabavny. No a jelikoz je na tom postavena spousta foru, je to docela pruser. Nicmene porad tu je skoro kompletni sestava, kazdej dostane prostor na nejakej ten for, takze se u toho zabavit da. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)
  • Banka, kterou vykrádá gang z Wilson Heights, je stejná banka použitá ve filmu Spider-Man 2 (2004), kde ji vykrádá doktor Octopus (Alfred Molina). (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené