Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Reklama

Brano 

všetky recenzie používateľa

Absolútne zbytočné a stupídne pokračovanie. Nie nesmial som sa vôbec a dopozerať to bolo utrpenie. 1* za starú partu, alebo aspoň to čo z nej ostalo. A Herris s Proctorom sú už tak otrepané, predvídateľné a trápne postavy, bez ktorých by som si vedel radšej predstaviť tento film . /20%/ ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa

Je to hrozné, ale na příšernou sedmičku to pořád ještě nemá. Sice se nám vrátil starý známý Fackler, ale "vtipné" scény s ním nepřinášejí nic nového. Zase je tu protivný Lassardův synovec, náhrada za Guttenberga. Ostatním starým postavám to už také moc nejde, ale jeden z deseti fóru se jim ještě povede. A nevím, jestli je to jen v dabingu, ale i se změněným hlasem snad každý při první scéně pozná, kdo je velký boss. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Po minulém dílu jsme asi zůstali tak nějak na hraně mezi podprůměrem a průměrem. Občas se člověk zasměje, ale občas kroutí hlavou, jakou trapárnu zase vymysleli. Všechny vtipy se pořád dokola opakují a tady tomu není nijak. Sympatice opět získaly záporné postavy. Jinak stejné jako díl minulý... Tradičně se z Harrise stává víc debil než prevít... ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • Hoci nikde nie je upresnené, v akom meste má policajná akadémia sídlo, podľa tabuľky na autobuse (23rd & Broadway) je pravdepodobné, že sa jedná o New York. (beso74)

Reklama

Reklama