Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

anli 

všetky recenzie používateľa

Šestý a dle mého nejhorší díl série,který nezachraňuje už vůbec nic.Scénář je bez nápadu,herci nezajímaví a příběh nudný.Celé to zbytečně natahované a divák se dočká asi tří celekm slušných vtipů a celkem slušné přestřelky v závěru filmu.Není to ale nic,k čemu by se někdo dobrovolně vracel.Za výše zmíněné věci dávám 25%,protože víc si nezaslouží. ()

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Spousta lepidla, ale ani gram lásky.." ;) Spousta pokusů o vtip, ale zábava žádná.. Režisér Peter Bonerz coby veterán televizní grotesky a estrády se možná mohl zdát Warnerům jako dobrá volba pro tohle zbabělé tahání dávno chcíplé kravky za cecíky, zvláště když většina zástupců téhle série stojí na skutečně banálním gagu, nicméně gag bez pointy bohužel nikdy nebude k smíchu, a tak když ten vyzvracený scénář Stephena Curwicka - Vskutku příhodné jméno !! ;) - nenabízí opravdu zhola nic, protože zejména dialog tentokrát naprosto žalostně postrádá smysl, těžko mohlo spatřit světlo filmového světa něco jiného než osmdesátiminutová jalová hlušina.. Už ani trapná, pouze velmi ubíjející, příšerná a jen těžko popsatelná šmíra !! ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Mahony zde opravdu chybí, a bez něj to jde už z kopce. (Náhrada za něj, nemá ani nejmenší šanci.) Zde se objeví opět policista Fakler. (Nosí všem okolo smůlu.) Náhrada za Mohonyho není zde moc dobrá. Tento díl je asi ze všech nejnudnější. Kapitán Harris je zde opět všem pro smích, a opět má poskoka Proktora. Poznámka: Vtipných scén zde moc není, a některé se dokonce opakují. Poznámka: Snad jedině závěrečná honička, ta je geniální. Velmi zajímavé dopravní prostředky. 😄 No, a ke konci nám Harris odletí do oblak. 😄 Hvězdiček 2 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V jednej chvíli uvažovali tvorcovia o tom, že v tejto časti sa absolventi akadémie vydajú do Británie. Duo Richard Curtis a Ben Elton dostalo ponuku napísať scenár pre Police Academy 6: The London Beat, avšak odmietlo ju. Navyše, potom čo predchádzajúci diel Policajná akadémia 5 (1988) nenaplnil očakávania svojich tvorcov a v kinách prepadl, tí sa rozhodli rozpočet šiestej časti zoškrtať a od pôvodnej myšlienky umiestniť dej v Británii upustili. (beso74)

Reklama

Reklama