Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

rublik05 

všetky recenzie používateľa

U šestky se asi nejvíce projevuje kvalitativní propad, který sérii doprovází prakticky už od prvního dílu. Opakující se námět, nezáživné scény, dobré vtipy divák napočítá na prstech jedné ruky, bohužel už to tentokrát nezachraňuje ani kapitán Harris, ani ostatní staří známí. Všude lze zpozorovat tu scénáristickou bezradnost, neschopnost přijít s nějakým novým zajímavým nápadem. Pětka přinesla do určité míry nový, svěží vítr, v šestce to tvůrci totálně zazdili a znovu zabředli do toho stejného bahna, ze kterého se jim už bohužel nepovede vyhrabat. 2/10. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

RAFT 

všetky recenzie používateľa

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V scéne, keď ukradnú diamant, a kapitán Harris (G. W. Bailey) sa prepadne v obrnenej dodávke, tak nohy mu idú pod autom iným smerom ako ma natočené telo v dodávke. (Budisovie)

Reklama

Reklama