Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Guttenberg odisiel a nahradil ho nejaky nevyrazny blbec. Celkovo sa postavy dost preriedili a vela pôvodnych neostalo. Co sa mohlo prejavit na poriadnom priestore pre tych, co ostali a zaroven na nejakej dobrej zapletke. Ale zapletka je znova slaba a vtipy len dookola recykluju. Keby som to v detstve nevidel milionkrat, tak najskôr dam odpad, ale z nostalgie si to aspon 2* zasluzi. ()

Reklama

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Po čtyřce si řekli tvůrci DOST! a konečně přišli se změnou konceptu a tvorbou nových fórů. Zredukoval se počet postav, odpadli vedlejší tváře z předchozích dilů a zůstala převážně jen stará parta, okořeněná o novou hlavní tvář, náhražku Mahoneyho, který je vesměs stejně jak Mahoney, takže to ani není moc pocítit. Hlavní úlohu tentokráte poprvé přebírá samotný Lassard. Musim říct, že ta linka se únosci se povedla, hlavně díky obsazení samotného hlavního únosce, určitě jeden z nejlepších záporáků v rámci série. Nemá to pochopitelně už tu údernost prvních dílů, vtipy jsou většinou tak průměrné, ale oproti čtyřce je to určitě krok nahoru. "Bacha dědek, ten dědek nosí smůlu" ()

Grogan 

všetky recenzie používateľa

Policejní akademie 5 dostala do žil pořádnou dávku humoru, scénáristi se zaměřili hlavně na postavu náčelníka Lassarda a děj umístili do slunného Miami. Tenhle díl je po předchozí slabotě kvalitativním posunem vpřed a oživením pro celou sérii. Scénáristi si mohli odpustit trapné pokusy o parodii (žralok ve vodě) a úplně bych vyškrtl postavu Lassardova synovce, který působí jako trapný pokus nahradit Mahoneyho. Ale jinak fajn... ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +prostředí, dobrej hlavní záporák a jeho kumpáni -film sice vyloudí úsměv na tváři, ale smíchy se trhat nebudete, a samozřejmě mnoho obehraných forků/// Pátý díl určitě pozvedl laťku trošku výš. Rozhodně oproti čtyřce je to celkem koukatelné a přestože se nebudete hlasitě smát, budete se aspoň slušně bavit. Težko říct kdo byl z herců nejlepší, každý měl pro sebe svůj prostor, ale zaujal mě ten tlouštík. Jinak jsem tak nějak postřehl, že některé posatvy už jsou dost obehrané. Ale to patří k věci. Jinak standartní dobrá hudba a plus je pochopitelně změna prostředí./// Celkem 63%/// ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 14 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama