Reklama

Reklama

Útok pavúkov

  • Česko Pavoučí teror (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vieš čo sa môže stať, keď prejdeš cez toxický odpad s exotickými pavúkmi v ruke? Ako každý správny fanúšik mrazenia v chrbte isto vieš, že ak sa pavúky dostanú do kontaktu s chemikáliou, narastú do obrovských rozmerov a začnú ničiť všetko okolo seba. Obyvatelia malého banského mestečka zistia, že nešťastnou náhodou sa vyliala chemikália do jazera a to spôsobilo, že stovky malých pavúčikov zmutovalo do obrovských rozmerov... A sú hladné. Keď sa spustí alarm je to povel pre baníckeho inžiniera, aby dal dokopy skupinu ľudí, ktorá pozostáva zo šerifovho syna Mika, jeho dcéry Ashley, paranoidného hlásateľa v rádiu Harlan Griffita a námestníka veliteľa polície Peta Willisa. Táto skupina sa stretne v boji proti krvilačným osemnohým príšerám. Dobrú chuť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Monster-movie zabalené v arachnofólii humoru. Okrajový žánr o přerostlé, přemnožené (nejlépe obojí) a krvelačné fauně se obyčejně vyznačuje mizernou formou, triky i obsazením. Samozřejmě je to většinou otázka peněz a pak až autorských schopností, nicméně o Osminohých stvůrách lze říct, že se ve všech těchto aspektech dostaly nad průměr a navíc je s těmi toxickými tkalci občas i prdel. Nevím, čím to je, snad tím náhlým jarním oteplením, ale při pohledu na mamá Wuhrer a dcerušku Johansson mou mysl zaplavily myšlenky na číslovku spojovanou za jistých okolností s jedním skandinávským státem.. ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Úvodná polhodinka je doslova o ničom, je tu snaha o predstavenie hlavných hrdinov a obyvateľov mestečka, aby sme mali s kým sympatizovať a aby nám bolo aspoň trochu smutno, keď to niekto z nich schytá od pavúčika. Vďaka bezduchým a miestami hlúpym dialógom sa to však vôbec nepodarilo a nedivil by som sa, ak by niekto začal fandiť pavúkom. Ešteže je väčšina scén z druhej polovice filmu akčného zamerania, ináč by sme asi pomreli nudou. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vtipná variácia na staré čiernobiele monster filmy v ktorých nejaká háveď napadne malé mestečko. Sú tu všetky klišé žánru. Chamtivý parchant, ktorý za všetko môže, malý chlapec , ktorý na všetko príde, ale nikto mu neverí, odvážny hrdina, sexy pomocníčka s ešte viac sexy dcérou (Scarlett Johansson ou jéé), neskutočne vtipný pomocník šerifky, konšpiračný magor a od polovice filmu kopa skvele natočených scén s dostatočne kvalitnými trikmi. Relatívne malý rozpočet bol využitý dokonale. Ani mi nevadilo, že to má len PG-13 rating. Takže gore scén sa nedočkáme, ale jednotlivé úmrtia sú dostatočne nechutné a zároveň zábavné. Tempo to má tiež svižné, takže ma ani nenapadá, čo by som na filme vylepšil a mrzí ma, že nikdy nevzniklo nejaké pokračovanie. Je to vydarený komediálny horor o vraždiacich prerastených pavúkoch a ak vás ten námet láka, tak budete spokojní. 8/10. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Ottman: 1. Spider mania - John Ottman ,2. Spider shack - John Ottman ,3. Cat napped ,4. Trailer trashed ,5. Investigating ,6. Mall mayhem ,7. Bedroom attack ,8. Out of the fire ,9. Spider got your tongue ,10. Scurry flurry ,11. They will come ,12. Spider assault ,13. Shopping spree ,14. The tunnels ,15. Climactic plan ,16. All's well that ends well ,17. Spiders and cycles (for the film Eight Legged Freaks) ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Ja ty pavoučky prostě žeru ! Pocta všemu brakovému co se v monster-hororech objevilo a připlazilo a plus citace z hororů tak zásadních , že ten kdo je neviděl tak se bohužel nebude řehtat jako já. Ach nostalgie mnou zavladlá a branice mě bolela. Moc příjemné mrazivé koukáničko. Btw. Spiderman je břídil, tlupa škodolibych pavouku ho hravě přeskočí (doslova). ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy lidé utíkají před pavouky do obchodního domu, tak Sam (Kari Wuhrer) střílí z pušky. Když se hlavní vchod pomalu zavírá a naposlední chvíli se zkutálí pod dveřmi, tak v ruce nedrží pušku a hned v dalším záběru ji opět má. (OndrejKW)
  • Při průchodu doly pod obchodním centrem oznámí jedna z postav, že ucítila zápach methanu. Methan ale ve skutečnosti je sloučeninou, která žádný zápach nemá. (Israha)
  • Inspirací pro film se stalo krátkometrážní dílo Larger Than Life, ke kterému napsal scénář právě režisér, Ellory Elkayem. (viperblade)

Reklama

Reklama