Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (626)

Matty 

všetky recenzie používateľa

Pokus o romantickou komedii i pro muže vyšel tak napůl. Neustále vytrubování různých životních rad a mouder (z nichž je tak každé páté skutečně pravdivé) vyznívá dost naprázdno, zvlášť po vyřčení pravidla úplně posledního. Filmu by také prospěla výrazná redukce dvouhodinové délky a „odstřihnutí“ některých vedlejších zápletek souvisejících s vedlejšími zápletkami. Na druhou stranu je sympatická snaha o vyhnutí se (po většinu filmu) sentimentalitě. Celkově však Hitch zdaleka nedosahuje milého cynismu Když Harry potkal Sally. Ať už kvůli příliš dokonalé ústřední dvojici (pokud už mám spáchat něco špatného, tak jen proto, že mě zradil ten, který to vlastně dělal pro dobro druhých a bla bla bla...) či předem nalajnovaným pocitům z probíhajícího děje: teď se budete smát, teď budete chvíli dojati, a teď zas překvapeni. Poselství Hitche je jasné a jednoduché, to samé se nedá říct o filmu samotném. Není příliš vtipný ani romantický, není bůh ví jak originální ani příliš dobře zahraný, přesto o něm nemůžu napsat, že nestojí za nic. 65% Zajímavé komentáře: Brouk, Aiax, prof.horak ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $70miliónovTržby USA $179,495,555Tržby Celosvetovo $368,100,420║ Tématicky veľmi podarená komédia, kde je stále na čom sa zabávať, bez toho aby sa muselo talčiť na praštené úlety a Will Smith z úlohou ušitou na telo. /90%/ ()

Reklama

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

"Viete, aké je základné pravidlo ? .... Žiadne nie sú !!! " ... Komédia, dokonca romantická a dobre hodnotená, to je v súčasnej dobe tak ťažko uveriteľné , ako fakt že Bluntman-Hobit raz dostane rozum ... Jemný, inteligentný humor, a situácie, ktoré dokážu zopárkrát vylúdiť na vašich perách úsmev. Úsmev áno, ale nie rehot ! Veď vravím, že ti je inteligentný humor, no nie ?!? ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Will Smith ma v tomto filme fakt prekvapil. Prečo ? Kto by povedal, že je až taký neuveriteľný sympaťák aj bez búchačky a odznaku ? Každopádne ma definitívne presvedčil, že vie hrať aj v iných žánroch a nie len akčných. Eva Mendes je fakt kočka a výborne dopĺňala už tak skvelého Smitha, ktorý si celý film vystačí iba s jeho xsichtom. Do filmu som sa zažral hneď na začiatku, pretože mal veľmi zaujímavý, dobrý a hlavne vtipný príbeh. Aj keď ten koniec bol predvídateľný, romantika prehnaná nebola. Všetko bolo šité na mieru. Dokonca aj tučko Kevin James pobavil. Pre mňa kráľovsky dobra zábava, ktorú si môžem dať kedykoľvek znova. 95% - 5* ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (26)

  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)
  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)

Reklama

Reklama