Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voľné pokračovanie televízneho príbehu Poviem mu to sám, v ktorom si tak trochu osamalé dieťa Ivan netradične našiel adoptívnu matku. Tentoraz nachádzame Ivana vo veku hľadania istôt, správnych rozhodnutí, dôvery a predovšetkým lásky. Prvej lásky, ktorá prináša eufóriu šťastia, ale i vzájomnú nedôveru a problémy - samozrejme s rodičmi. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Hloupé...velmi hloupé. 1) Pěkný 19letý Peter Kočiš (teenager Ivan) a šaramantní 42letá Božidara Turzonovová (Ivanova macecha Eva) si vydělali společně jednu hvězdičku. 2) Jestli jsou všichni psychologové jako Eva, pak tedy potěš koště. Hloupé emocionální vydírání a velký problém jen proto, že se teenager nesvěřil své rodině s tím, že platonicky chodí s holkou! Na tohle se nedalo koukat ani v roce vzniku, natož pak dneska. 3) Těžkopádný příběh s hloupými dialogy (o kameře, hudbě a hereckých výkonech nemluvě) si zaslouží přemístit do neexistence. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Pozitívum vidím v zobrazení konzervatívnej výchovy. Rodič má autoritu a akýkoľvek nesúhlas je už odvrávaním. Viem, že je ten film prehnaný, ale isté veci stoja za povšimnutie. V 17 rokoch zaľúbenci spolu nielenže ešte nespali, ale hanbia sa rodičom priznať, že spolu vôbec chodia. Myslím, že dnes je 17-ročných panicov ako šafranu. Či je to dobré, či zlé, posúďte sami. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Inscenácia pre mládež, ale scenár je trochu kostrbatý, ako je kostrbaté správanie rodičov a bližšie neurčenej premúdrelej tety Emy k takmer dospelému chlapcovi. No ale negatíva sú trochu vyvážené lyrickými pasážami s mestom, dievčatami alebo so psom s podmazom vážnej hudby, a to by som vážne u seba nečakal, že práve to sa mi bude páčiť. –––– A tie šaty! Stavím sa, že pod nimi nič nemala. ()

petrsv 

všetky recenzie používateľa

Toto pokračování po 5 letech (ve filmu po 4 letech) je o něco více zábavnější. Ale taky jsou zde absurdní momenty, které scénárista zřejmě v urputné snaze vypotil z posledních sil. Přitom stačilo ubrat na psychologičnosti a dát tomu volnější průběh. Skvělý Peter Kočiš i Štefan Kvietik. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama