Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse James (Colin Farrell) a Cole Younger (Scott Caan) strkají nos, kam nemají, věčně vězí v potížích, jsou to nevděčníci a kandidáti na kravatu z provazu. Ale pro všechny lidi z okolí Liberty v Missouri jsou úplně jiní. Jsou to hrdinové. Jessie, Cole a jejich drsný gang jedou zachránit všechny farmáře, které zastrašuje Severní Železniční společnost, aby jim mohla zabrat půdu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

korok 

všetky recenzie používateľa

Colin Farrell jako sympaťák, dobrák a hrdina Jesse James. Nejsem si úplně jistý, zda-li měl tyto vlastnosti hodné uznání skutečný Jesse James (spíš ne) ale prostě tady se mu a jeho bandě nedá nefandit. Na své si přijdou také ti, kteří touží vidět Jesseho jakýs takýs šťastný konec, než jak tomu bylo pochopitelně ve skutečnosti. Spousta pořádných akčních přestřelek - no co víc si od westernu přát. ()

Greg25 

všetky recenzie používateľa

Poměrně dobře natočený western s kvalitním scénářem a vynikajícím hereckým obsazením. Místy občas klišovitý a hodně americký, ale vcelku to je zábávný a někdy i vtipný snímek. Tomuhle filmu bych vytkla, snad jen úvodní akční scénu. Nic proti Farellovi a jeho "odlákání pozornosti" poamericku, ale přeci jenom špetka reálnosti té scéně chybí. Jinak poměrně solidních 80%. ()

Reklama

hell_boy 

všetky recenzie používateľa

Velice kvalitní novodobý western. Klasický, předvídatelný, přesto docela zábavný příběh, inteligentní humor, skvělé herecké výkony v čele s Colinem Farrellem, pěkná, mnohdy překvapivá hudební složka a hodně efektní konec=4*, i ksdyž do pěti stačilo jen trochu originality ve scénáři...škoda, přesto nadprůměr. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

To bolo akože čo? Táto bájka má byť filmom o Jesse Jamesovi? Doteraz som videl o tomto slávnom pištoľníkovi asi 4-5 filmov, ale tento je suverénne najhorší. Načo tie kaskadérske kúsky a nereálne prestrelky ako v honkongských filmoch? C. Farrel sa snaží, je tu aj niekoľko zvučnejších mien, ale všetky postavy sú tak naivne plytké, až mi je do plaču. A tie radovánky s "Pamelou Anderson", ktorá ho neskôr s pomocou Jamesových "kolegov" oslobodí, ach jej...Už mi chýbala iba ich "kefovačka" a presná streľba i počas toho. Že to malo slušnejší ohlas v USA a film tak trochu naštartoval kariéru C. Farrela iba dokazuje, že Američanom stačí tak málo...Jeden z tých filmov popri ktorom môžte variť, žehliť, jesť a aj tak to váš výsledný dojem nijako neovplyvní. Užívateľ Malarkey to zhrnul dobre. Ten film sa na western iba hrá...40%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Ono je fuk, či Colin Farrell hrá vojaka, komiksového gaunera, policajta alebo pištoľníka Jessieho Jamesa, svoju robotu si odvedie vždy na dobrú známku. Horšie to už býva so samotnými filmami, ktoré sa kvôli scenáru a réžii stávajú priemernými záležitosťami. Je tu síce humor, láska, akcia aj napätie prameniace z toho, že to nemôže skončiť dobre, ale inak nudné i na nedeľné poobedie. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v druhém největším státě USA - Texasu. (rawboy)
  • Počas prípravy na natáčanie sa herec Gregory Smith (Jim Younger) naučil zaobchádzať so zbraňou tak dobre, že si od svojich kolegov vyslúžil prezývku "Secret Weapon". (m.a.t.o.)
  • V rámci prípravy na film museli herci stráviť šesť týždňov na ranči s kovbojmi, kde sa učili jazdiť na koňoch. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené