Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikto nerozumie romantike lepšie ako Mary Fioreová (Jennifer Lopezová). Vďaka tejto schopnosti sa stala najlepšou plánovačkou svadieb v San Franciscu. No keďže sa veľmi snaží, aby sa sny o láske vyplnili všetkým, jej na milostný život nezostáva čas. Práve keď môže oslavovať svoj najnovší triumf - svadbu internetovej magnátky Fran Donollyovej (Bridgette Wilson-Sampresová) - zachráni ju nádherný doktor Steve Edison (Matthew McConaughey) pred rútiacim sa smetiakom. Mary s ním zažije najkrajší večer svojho života a už si začína myslieť, že má konečne dôvod, aby verila na lásku. Ale dvakrát meraj a raz rež! Život Mary sa otočí hore nohami, keď zistí, že Steve je budúci ženích Fran Donollyovej a Mary má pripravovať ich svadbu. Keď už si Mary myslí, že nemôže byť niečo horšie, jej otec Salvatore (Alex Rocco) sa rozhodne, že vezme Maryin chabý milostný život do svojich rúk a nájde jej ženícha - Massima Lanzetta (Justin Chambers), ktorý pochádza z krajiny jej predkov. Teraz sa Mary musí rozhodovať medzi láskou a realitou. Vzdá sa svojho cynizmu a vrhne sa do náruče doktora? Pochopí, prečo sa bude udalosti, na ktorej tak tvrdo pracovala, chcieť čo najrýchlejšie zbaviť? Bude Mary veriť svojej práci alebo svojmu srdcu? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (154)

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Romantická záležitosť pre tých jednoduchších. Nie je tu nič dychberúce, chémia medzi hlavnými hrdinami nefunguje a nelogické správanie J Lo je zarážajúce. Jediným pozitívom je, že sa na to sladko pozerá a keď sa stratíte v deji, tak to vlastne ani moc nevadí. Zhrnul by som to tak, že Jennifer je tu veľmi pekná, ale inak je to príliš lacná romantika v nudnom obale. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

cross 

všetky recenzie používateľa

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama