Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikto nerozumie romantike lepšie ako Mary Fioreová (Jennifer Lopezová). Vďaka tejto schopnosti sa stala najlepšou plánovačkou svadieb v San Franciscu. No keďže sa veľmi snaží, aby sa sny o láske vyplnili všetkým, jej na milostný život nezostáva čas. Práve keď môže oslavovať svoj najnovší triumf - svadbu internetovej magnátky Fran Donollyovej (Bridgette Wilson-Sampresová) - zachráni ju nádherný doktor Steve Edison (Matthew McConaughey) pred rútiacim sa smetiakom. Mary s ním zažije najkrajší večer svojho života a už si začína myslieť, že má konečne dôvod, aby verila na lásku. Ale dvakrát meraj a raz rež! Život Mary sa otočí hore nohami, keď zistí, že Steve je budúci ženích Fran Donollyovej a Mary má pripravovať ich svadbu. Keď už si Mary myslí, že nemôže byť niečo horšie, jej otec Salvatore (Alex Rocco) sa rozhodne, že vezme Maryin chabý milostný život do svojich rúk a nájde jej ženícha - Massima Lanzetta (Justin Chambers), ktorý pochádza z krajiny jej predkov. Teraz sa Mary musí rozhodovať medzi láskou a realitou. Vzdá sa svojho cynizmu a vrhne sa do náruče doktora? Pochopí, prečo sa bude udalosti, na ktorej tak tvrdo pracovala, chcieť čo najrýchlejšie zbaviť? Bude Mary veriť svojej práci alebo svojmu srdcu? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (154)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Občas som aj uvažoval aj o hviezde navyše. Z čistej nostalgie. Pred vyše dvadsiatimi rokmi, sa totižto točili väčšinou pozerateľnejšie rom-com, ako je to dnes, nezasítené všelijakými dnes extrémne populárnymi trendami. Takže ústredný ´´nešťastný´´ pár v pohode, príbeh klišé, ale pobaví a celkovo pomerne zabudnútá romanťárna, ktorá síce nesvieti ako kométa, ale medzi hviezdami sa rozhodne nestratí. ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Zcela předvídatelná TYPICKÁ ROMANTICKÁ KOMEDIE , kdy se jeden bezchybný fešák zamiluje do krásné a velice sympatické ale maximálně naivní dívky, ale ouha - ten fešák již jednu krásnou a milou a velice bohatou dívku již má a má se ženit :D :D Typická zápletka, která je opepřená příšerným hereckým výkonem Jennifer Lopez. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama