Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Nejsem jeden z těch, co si myslí, že Lawrence je špatný komediální herec. On to jen moc přehání, ale něco v něm je. A tenhle film zachraňuje právě on. Čekal jsem naprostou hovadinu, dostalo se mi pohodové komedie, která má pár slabších momentů, ale upřímně, viděl jsem i daleko horší, proto dávám nikoho neurážející 3 hvězdičky. ()

KalimeroI 

všetky recenzie používateľa

OK, zasmál jsem se, pár scén opravdu vtipných a originálních, asi si to střádali do klobouku. Co mi ale nejde hlavou, je celková věrohodnost, já vím, že u komedií se to sledovat doslova, ale krucinál: proč se zloduch tak blbě vzdal? Celou dobu neprověří papíry u nového policajta? Proč to skončilo na mexické hranici tak na pytel? Proč je hlavní pašerák zase Francouz (jako v Mizerové..ve Francii umí tak maximálně pančovat víno). Proč sakra fórky s mastí na hemeroidy...nejsme na fakultě... Hergot...tři hvězdy dám za fór Lawrence v posledním dějství, kdy nezná barvy mexické vlajky, ke které se hlásí.... ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Priemerná oddychovka od mierne, pre mňa nadpriemerného Lawrenca. Zaujímavý nápad, celý film sa opiera o Martinov, pre niekoho niekedy až prehnaný výraz v tvári. Niekomu často vadí, ale do komédií tohto typu je ideálny. Ale kto by vedel do tejto role šaška obsadiť lepšieho herca? Vtipíky sú síce obohrané, ale pokiaľ od filmu nečakáte nominácie na oscara, dočkáte sa solídnej zábavy. Rozhodne to ale nieje film pre milovníkov psychologických drám s hlbšími zmyslami. Martinovi úloha sekla nadmieru a myslím si, že tohto fajn komika v iných rolách ani čakať nemôžeme. 75%. ()

plsek45 

všetky recenzie používateľa

Bankovní lupič ukradne diamant ale jde po něm policie tak ho ukryje v klimatizaci rozestavěné budovy ... Když ho po letech pustí z vězení tak je ona budova policejní stanicí a on se musí vydávat za policistu aby se do ní dostal a svůj lup si mohl odnést . Myslí si že to bude jen otázka pár hodin ale vše se zvrtne a začne řešit komplikovaný případ proti své vůli , vše svím nekonvenčním zločineckým způsobem ... Bomba jakou jsem od tohoto filmu nečekal ... Celí film jsem se smál a nejvíc při scéně jak nese na policejní stanici pizzu v převleku to jsem měl přímo křeče . Tohle si nesmíte nechat ujít ! ;) ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Říkal jsi, že jsi bankéř !!" - "Ne, bankovní lupič !! Já vobčas trochu kecám.." ;) A hlavně ze sebe rád dělám blbce a přehrávám a přehrávám a přehrávám.. Že Martine ?! Rozhodně se nejedná o úplně špatnou buddy krimikomedii, když navíc výborná zápletka jednoho namlsá, nicméně jediné, co nakonec v tomhle schematickém béčku funguje, je chemie mezi Lawrencem a Lukem Wilsonem.. Škoda, že režisér Les Mayfield Martina Lawrence, vůbec ne špatného komika, nedokázal udržet na řetězu.. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)

Reklama

Reklama