Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Martin79 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film s Martinem Lawrencem, na kterém film doslova stojí i trošičku padá. Každopádně je to, to lepší co tento sympaťák natočil. Já jsem se bavil v podstatě celou dobu. I když je pravda, že na další projekci byl si dal trochu odstup. Nicméně, když se řekne film Modrý blesk už asi navždy budu mít v paměti, že je to ta nadprůměrná komedie s bezvadným hrdinou, trochu proti své vůli. A to není pro mně málo. ()

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Celkem dobrý scénář vyplněný nigga šaškování průměrného komika Lawrence dokáže zabavit, ale bohužel se v záběru zvrhne v typický macho akčňák se spoustou pitomých frajerských póziček a okoukaných "vtipů" (ne že by film obsahoval nějaké neokoukané, ale na některé se alespoň dobře dívá). Ujde střih, ujdou herecké výkony i akční sekvence a celé se to složí do trochu pochybného, ale snesitelného béčka. ()

Reklama

Peter-1307 

všetky recenzie používateľa

Určite to nie je žiaden film pre náročného diváka, ale typická oddychovka ZZ- zapni a zabávaj sa. Táto komédia má jednu chybu a to, že Martin Lawrence a jeho komediálnosť nemá protivníka, tak ako napr. v Bad Boys, len skoro vždy šedé pozadie ostatných zúčastnených na pľaci (hovorím o ich komediálnosti, nie o ich hereckých výkonoch). Škoda. Pretože dobrý scénar, strih, dobré akčné scény a výkon Martina Lawrenca nestačia. Ale i tak tomuto filmu fandím. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[8/10] Modrý blesk je jedna z najlepších sóloviek, v ktorých vystupuje môj obľúbený herec Martin Lawrence. Začnem dejom filmu, ktorý je veľmi dobrý a rozbehne sa prakticky od začiatku s dobrým tempom a udrží si ho počas celého filmu, celých 93 minút je zábavných a nieje tu priestor na nudu, dokonca aj rozhovory medzi niektorými hercami sú lepšie a vtipnejšie ako som si myslel, takže o prázdnych dialógoch tu nieje reči. Martin "Bad Boy" Lawrence je v tomto filme perffektný, má skvelú rolu a spolu s Lukom Wilsonom sa tu postarajú o veľa vtipných momentoch, gagov a Lawrence tu exceluje v každej scéne, pri ktorej vždy niečo zábavné povie. On je vždy v každej scéne veľmi zábavný, a dokáže sa o to postarať úplne sám(poslíček z pizzérie). Ale nieže by sa tu starali iba oni dvaja o humor, aj ostatní herci majú zaujímavé, aj vtipné postavy ktoré podajú pár dobrých hlášiek a nájdu si svoj priestor, aj ked´ niektoré postavy majú menej priestoru , ale nevadí. A je veľmi zaujímavé, že celý čas Lawrence hrá svoju rolu vtipne a zábavne a ked´ príde na vážnejšie scény tak v nich takisto vynikne a pôsobí v nich veľmi dôveryhodne, čo ma usvedčuje v tom že je to výborný herec ktorý patrí medzi svetovú špičku, len škoda že nieje v posledných rokoch veľmi docenený. Takisto nieje príliš docenený ani tento film, čo je škoda, ale mne sa veľmi páčil, vždy si ho rád pozriem a skvelo ma baví. BLUE STREAK je zábavná akčná komédia, s veľmi dobrým humorom a poteší tu aj miestami akcia, ktorá sa mi páčila a pre potreby filmu je plne dostatočná. Rád by som uvidel aj pokračovanie, ale toho sa zrejme nedočkáme, ale už sa teším na tretích zlých chlapcov. ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

To je hrůza..kdyby tu Martin Lawrence vůbec nebyl, film by byl o stupeň lepší. Když už se zdá, že přestal být na obrazovce protivný, vyleze na povrch s rádoby vtipným (rozuměj: trapným) číslem. A režisér si očividně nevěděl s tímto stupidním tématem rady..při finiši si začne hrát na nejdrsnější akční film všech dob, ačkoliv se celou dobu jedná o tupou komedii. Nesourodost na entou. Blee.. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)

Reklama

Reklama