Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Kjůkíí 

všetky recenzie používateľa

Co by byl filmový svět bez Martina Lawrence a jeho stvárnění policejních strážníků. Přišli bychom o hodně, je pravdou, že film je o ničem, ale vše závisí na Martinovi, který správným dávkováním vtipu a kombinací černošské drzosti a hlášek drží film nad vodou, skvělá záležitost na nudný a zdlouhavý sobotní večer, pokud máte rádi černošský humor a utahování si z policejního sboru. Kdo jiný by si mohl schovat diamant přímo v šachtě policejní stanice že? Lawrence mám rád, vždycky mě rozesměje, má prostě něco do sebe jako každý správný negr-borec. ()

ecis 

všetky recenzie používateľa

Jeden blbucky film, ktory neviem preco, ale az tak blby mi nepripadal a odpozeral som ho v relativnom pokoji. Nato, ze by to mala byt komedia, vela toho som sa nenasmial (az na uvodne neuveritelne maskovanie Lawrenca za roznasaca pizze). Jedna velka tlchuba, jeden poslusny policajt, jeden diamant, par nahanaciek = velka nenarocna zabavicka. ()

Reklama

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pri prvom pozretí som sa veľmi bavil a rozhodne som sa nenudil. Druhýkrát som sa už trochu nudil, ale stále tie vtipy postačovali a dá sa na tom pobaviť. Balancuje to medzi *** a ****, ale rozhodol som sa pre lepšie hodnotenie, aj keď s prižmúrenými očami a odretými ušami, myslím si, že je to príjemná krimikomédia. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Během jedné akce je mladý zlodějíček Miles Logan (Martin Lawrence) podražen svým kolegou Deaconem (Peter Greene), a jen tak tak stihne čerstvě ukradený diamant schovat v rozestavěné budově, než je zatčen. Když po pár letech vyjde z vězení, jeho první kroky směřují ke svému uschovanému lupu - aby zjistil, že ona rozestavěná budova je centrální policejní ředitelství, a jediný způsob jak se k diamantu dostat je předstírat policistu. Ale shodou šťastných (či nešťastných) náhod se Miles stává šéfem oddělení a svým pohledem "z druhé strany" pomáhá "kolegům" vyřešit leckterý zapeklitý případ. Ale ten diamant stále čeká ... Nápad se zlodějem převlečeným za policajta asi nepatří k těm nejoriginálnějším, ale obsazení Martina Lawrenceho do hlavní role filmu dodalo tu správnou šťávu. Pro Lawrenceho je toto asi nejlepší film - kromě asi dvou scén se ani tak moc nepiškvoří, a naopak se chová až obdivuhodně civilizovaně. Luke Wilson jako skrytý obdivovatel je taky fajn, stejně tak jako Peter Greene (ve své oblíbené roli záporáka)... ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Jsou filmy, u kterých při hodnocení zohledňuji všechny jeho složky, jako zvuk, hudbu, efekty atd....Pak jsou filmy u kterých se jenom bavím a překvapí mě jen závěrečné titulky. Vlastně spíše mě zklamou, protože zábava skončila a já budu muset hledat dál...další film, u kterého se budu tak skvěle bavit. Viva la mexico...:-) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)

Reklama

Reklama