Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (247)

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Třetí pokračování už ztratilo punc originality a spousta věcí se v ní už začíná opakovat, tak je už slabší oproti předchozím dvěma dílům. Přibyly pouze některé postavy. Některé jsou k užitku (například rajcovní čubka Shawn Weatherly, známá z BAYWATCH a dřívější Miss Universe), ale některé jsou ke škodě a vůbec se do policejního sboru nehodí (Sweetchuck a Zed). Dosti prostoru dostává Bubba Smith, opět perlí Steve Guttenberg a Leslie Easterbrook ukazuje kozy ještě více než v jedničce. [19418. hodnocení, 227. komentář, 63%] ()

Sosak 

všetky recenzie používateľa

Tenhle díl je sice třetí, já ho ale viděl jako první. Možná proto jsem se u toho ještě bavil, i když je to béčko jako hrom, to se nedá popřít. Vtipy tam jsou místama dobrý, postavy jsou takový povahově typizovaný a to se mi dost líbí. Proto ty tři hvězdičky. Jinak ale šla policejní akademie časem tam, kam se podívají jenom celníci...(ano, správně - do prdele) ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

The beginning of the end. Tak tu sa to všetko natrvalo začína. Tento film NEMÁ dej. A to vôbec! Ten paškvil od ktorého sa ten zlepenec nevydarených gagov odvíja nemôžem považovať za dej. I niektoré pornofilmy majú viac deju ako táto trápnosť. Jedna škola sa má rušiť. Inšpekcia príde do obidvoch. TOTO JE CELÝ "DEJ". Na to naväzuje množstvo trápnych gagov, ktoré vôbec nefungujú (megatrápna "paródia" na Psycho). Jeden gag trvá v priemere niečo nad 30 sekúnd a ani trochu nesúvisí s tým čo sa stalo predtým a potom. Steve Guttenberg ide do úzadia a už je tu len niečo ako doplnok, ktorý sa usmieva. Tomuto zlepencovi nepodarených a strašne trápnych (a vôbec nie vtipných) gagov nemôžem dať nič iné ako odpad. Večerné správy majú viac deju a sú vtipnejšie ako toto ... ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

lepší než dvojka, srovnatelné s jedničkou. Společně s Nasazením v Miami Beach je tenhle díl můj nejoblíbenější ze série. Ačkoliv humor je stejný jako v předešlých dílech, přesto se dočkáme nových vtípků a mnohem větší zábavy. Osvědčené postavy nezklamou ani tentokrát a překvapí i některé nové. Rozhodně jsem se bavil víc, než u dvojky a možná že ani u prvního dílu jsem se nenasmál tolik, jako tady.... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (21)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Z finálnej verzie filmu boli odstránené niektoré hrubé výrazy, rasové a sexuálne urážky, aby film získal rating PG, ktorý je vhodnejší pre rodiny s deťmi. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené