Reklama

Reklama

Betty Boop's Museum

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1932, 7 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Obsahy(1)

Klaun Ko-Ko organizuje výlet autobusom do múzea, na ktorý sa prihlási aj Betty Boop. Keď sa po strastiplnej ceste konečne dostavia na miesto, po múzeu ich sprevádza správca Bimbo. Betty sa však pri prehliadke v múzeu zatúla a zostáva v ňom zamknutá. Za desivej noci po uzavretí múzea ožívajú múmie a kostlivci, ktoré sú súčasťou exponátov. Betty sa našťastie podarí vyviaznuť bez ujmy. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (4)

zelvopyr 

všetky recenzie používateľa

Předloha Noci v muzeu, akorát zde nevystupuje trapný Stiller, ale Betty... která si nonšalantně utírá slzy minisukní, co ji má na sobě :-))) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V tomo diely, z roku 1932, si strihli menšie úlohy aj Ko-Ko a popletený Bimbo. Klaun Ko-Ko organizuje výlet autobusom do múzea, na ktorý sa prihlásila aj Betty Boop. Keď ju, po strastiplnej ceste, konečne dopraví na miesto, tak sa jej ujme Bimbo, ktorý tam pracuje ako správca. Lenže stane sa to, že sa Betty pozabudne a zostane v múzeu zamknutá. Zažije tak poriadne desivú noc, pretože všetci kostlivci a múmie po uzavretí objektu ožijú. Našťastie sa jej podarí vyviaznúť so zdravou kožou. Popri tom zaspieva, svojim milým, koketným hláskom, chytľavú pesničku a dokonca ku koncu zdvihne svoju krátku sukienku, až príšliš odvážne vysoko. Jój, Betty Boop je šikovná kočka. **** ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Betty zachvátila náhlá touha po vědění, proto neváhala navštívit místní museum a na vlastní kůži si vyzkoušela, že všechny vystavené exponáty po zavíračce opravdu ožívají. ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Takový díl spíš lehce bez nápadu, jelikož jednotlivý scénky v muzeu jsou spíš nezávislý gagy. Písnička Betty je v tomhle díle taky spíš průměrná, ale roztomilý konec. A ten podvod s plným autobusem byl asi nejvtipnější scénkou. ()

Reklama

Reklama