Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

V pohodě komedie, kde Will Ferrel tentokrát není tak sprostý jako obvykle, ale pořád baví. Nápad je docela slušný, ale vtipků je na můj vkus poméně. Film rychle utíká a při 80 minutové stopáži nestíhá naštěstí nudit. Bavil jsem se, ale spíše pousmíval než smál. Pro fanoušky Ferrella však povinnnost. 65% ()

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

v priebehu jedného týždňa dve americké komédie. musím konštatovať, že brloh je o niečo menej zlý ako babská jazda. Ferrel je klasicky bláznivý a keby bolo na ňom samotnom tak asi by z toho príbehu vyťažil ešte viac. nápad a dej príbehu sú celkom dobré aj uveriteľné. opäť však ako pomaly už v každej americkej komédií sa musia objaviť drogy a vo väčšine prípadov sa priam glorifikuje účinok marihuany, ktorú tam zjavne hulí každý už od základnej školy. Tak ako v starých Holywoodských filmoch všetci museli fajčiť cigarety, tak v novodobých filmoch musia všetci húliť prípadne šnupať kokain. Asi je to podmienka pre dobrú zábavu a komédiu. Našťastie sa tu účinok drog iba pridružuje v priebehu deja a nie je jeho pôvodcom ako v trápnej babskej jazde, ktorá by sa bez fetu ani nenatočila. Brloh ma humorný základ sám o sebe, nie je úplne trápny a dá sa aj dopozerať do konca. ()

Reklama

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Priemerný film. Pár scén bolo trochu lepších ale aj tie boli iba také úsekové a pripadalo mi, ako keby nemali priestor vyznieť. Páčila sa mi premena ústrednej dvojice z premotivovaných rodičov (čo som považoval za klasické americké komediálne násilné herectvo) až k drsným vedúcim kasína. Avšak aj tento moment trval iba chvíľu a z vedúcich kasína boli opäť premotivovaní rodičia. Film ale ubehol celkom rýchlo aj vďaka krátkej stopáži. To je plus. 49/100. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milovníci humoru s množstvom ironických odkazov na filmy, či rôzne popkultúrne narážky, sa môžu tešiť. Toto je snímok pre nich, aj keď svojim scenárom to nie je žiadne terno. Will Ferrell v podstate vo svojej klasickej roli a Amy Poehler naozaj prekvapila. Potešilo aj cameo Jeremyho, aj keď dopadol, ako dopadol. Na jednu projekciu to bohate stačí. 55 % ()

LEGACY 

všetky recenzie používateľa

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)
  • Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny, tak Will Ferrell odmietol scénu natočiť. (megajalec)

Reklama

Reklama