Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bridget Jonesová (Renée Zellwegerová) je 31-ročná sympatická Angličanka, ktorá okrem toho, že zaháňa osamelosť cigaretami, alkoholom a množstvom nezdravého jedla, má zvláštny talent na trapasy. Jeden z nich ju čaká na novoročnej oslave, kde sa jej matka Pam pokúsi "dohodiť" vhodného ženícha. Tentokrát sa ním má stať jej kamarát z detstva Mark Darcy (Colin Firth). Bridget si s na prvý pohľad protivným a snobským právnikom, ktorý pracuje ako obhajca v oblasti porušovania ľudských práv, nepadne do oka a navyše sa pred ním strápni. To je posledná kvapka, ktorá ju vedie k rozhodnutiu obmedziť fajčenie, alkohol, nezdravé jedlo a tiež sny o mužoch. Vďaka mnohým drobným trapasom v nakladateľstve, kde pracuje, si ju všimne jej nadriadený Daniel Cleaver (Hugh Grant) a začne s ňou otvorene flirtovať. Bridget sa s ním snaží držať krok a skutočne sa jej to darí. Stanú sa z nich milenci a ona prežíva obdobie naozajstného šťastia. Bridget však čoskoro zistí, že ju prelietavý Daniel podvádza s kolegyňou, atraktívnou kráskou Laurou. Okrem toho sa dozvie, že jej matka opustila otca a začala si pomer so starnúcim moderátorom. Bridget sa najskôr doma opije, ale potom sa rozhodne začať nový život. Nakúpi si knihy o zvyšovaní sebavedomia, začne cvičiť a hľadá si novú prácu. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (42)

  • Ve scéně, kdy Daniel (Hugh Grant) poprvé začne psát Bridget (Renée Zellweger) e-maily, sedí Bridget na židli, přes jejíž opěradlo je přehozený černý kabát. V jednom záběru je kabát složený, v dalším je však na opěradle rozložený a v dalším znovu složený. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy je Bridget (Renée Zellweger) na předávání cen Kafkova motocyklu a uvidí Marka (Colin Firth), jde za ním. Ve chvíli, kdy je na ni záběr zezadu, má přibližně čtvrt sklenice šampusu. Když je však záběr zepředu, je sklenice plná. (Mr.Hudson)
  • Když je Bridget (Renée Zellweger) na zahradní oslavě v převleku za Playboy zajíčka, má na sobě tělové silonky. V jednom záběru jsou však punčochy černé síťované. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Daniel Cleaver (Hugh Grant) vbíhá do výtahu, kde bude sahat Bridget (Renée Zellweger) na zadek, má na očích brýle. Když se ve výtahu otočí, už brýle nemá. (Mr.Hudson)

Súvisiace novinky

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (viac)

Reklama

Reklama