Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy se mladý šlechtic znovu oženil, začíná pro malou Lillianu peklo. Macecha se jí chce zbavit, a tak jedinou možností, jak si zachránit život, je útěk do lesů... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (136)

kajas 

všetky recenzie používateľa

Nejstrašidelnější scénou byl bezesporu úvodní porod, jinak se o horor rozhodně nejedná. Sigourney se role zlé královny zhostila dobře, na démonickou Charlize Theron v novější verzi ale nemá. Ostatní herci neměli čím zaujmout, snad jenom pan Táborský ;). Solidní pokus o inovaci jedné z nejznámějších pohádek. ()

Teardown 

všetky recenzie používateľa

Za sedmero horami, za sedmero řekami, bylo jednou jedno království. V něm žil pan tatíček král se svoji dcerunkou princezničkou. A jelikož paní máma královna už nebyla mezi živými, rozhodl se král znovu oženit. Vybral si ale paní, jejíž srdce bylo černé jako osazenstvo Chánova. Ona krutá byla a křehkou princezničku z království vyhnala. Chudák malá v lese sama, ale přeci jen trochu štestí ve smůle měla a na sedm lidiček narazila... Ano zprávně, o Sněhurce je řeč:) Sice v trošku více hororovém podání, přesto si však film malinko té pohádky ponechal. Macecha byla vskutku pěkná mrcha a její oddaný bratr a sluha v jednom (Miroslav Táborský) nezůstával daleko pozadu(ta role mu padla na míru). Jen kdo čeká na sedm malých drobků s čepičkami, krumpáči v ruce a na rtu veselou písničku, toho budu ho muset zklamat, protože sice banda chlapíků tu je, ale tvořenoá pouze z krimošů, vrahů a disidentů. No, nebude to mít holka vůbec jednoduchý:) Výsledná podívaná je kupodivu velmi dobrá, až mě to samotného překvapilo, protože jsem čekal nějakou k smrti nudící ptákovinku. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dospelá, hororová verzia Snehulienky dopadla celkom dobre, hoci stále by to chcelo poriadnejšie spracovanie, ktoré by nepôsobilo televízne. Príbeh i atmosféra sú dostatočne temné a spolu so štýlovým vizuálom a vydarenými kamerovými zábermi filmík dvíhajú o stupeň vyššie. Výborné je aj herecké obsadenie; Sam Neill v úlohe kráľa, Sigourney Weaver ako zákerná macocha a Monica Keena ako Snehulienka Lilly pôsobí vystrašene, zvedavo i sexy zároveň. Čo je však zbytočné sú viaceré hluché miesta a vkrádajúca sa nuda, ale v závere sa to našťastie sympaticky rozbehne. Mne sa to páčilo, tentokrát to naozaj nie je verzia pre deti. ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Hororová Sněhurka - Proč ne? :) Koukla jsem na to jen z nudy a díky místnímu hodnocení jsem nečekala nic moc.. Ale musím uznat, že jsem se opravdu bavila a občas i bála.. Některé scény byly hnusné, nechutné a milovníky erotiky možná potěší Sam Neill na vrcholu.. To byla také jedna z mála jeho významných scén, jinak byly hlavními Sigourney Weaver a Monica Keena, což se dalo čekat. Sigourney byla jednoznačně to nejlepší na celém filmu, ale i Miroslav Táborský mě hodně potěšil :) Nakonec mi ani nevadilo, že Sněhurka se nejmenovala Sněhurka a "trpaslíci" byli mnohdy vyšší než ona :D Aspoň těch 60% by film zasloužil :) ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

A Tale of Terror – príbeh Snehulienky, je spracovaný veľmi pochybne a nelogicky. Neviem čo mali proti pôvodnému známemu príbehu Snehulienky, pretože tento výtvor sa inak ako hlúpe sprznenie nazvať nedá. Proti przneniu pôvodných príbehov vo všeobecnosti nič nemám, ale toto nemalo vôbec zmysel. Ak by sa modifikácia príbehu uberala smerom toho teroru, ako hovorí názov + by sa pridalo napr. trocha sebaparódie, nahoty a čierneho humoru, mohlo to mať niečo. Alebo ak by bola snaha, pristúpiť ku spracovaniu seriózne. Ani jedno, ani druhé :-/. Tak ako v pôvodnom príbehu držíme palce kreslenej Snehulienke v boji za spravodlivosť a trocha toho šťastia, tak v tomto zlepenci zasa opačnej strane, ktorej neposlušná Snehulienka robí len problémy a ktorej by neuškodilo tých niekoľko rokov tvrdého spánku. Aspoň by bol pokoj. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Keď sa macocha (Sigourney Weaver) teší zo smrti Liliany (Joanna Roth), bradu a krk si zašpiní krvou. V nasledujúcom zábere sa stará o zraneného muža ale tvár má čistú a iné šaty. V ďalšom zábere už má bradu a krk opäť od krvi a pôvodné šaty. (ti88na)
  • Keď macocha (Sigourney Weaver) vystupuje z koča má nechty upravené francúzskou manikúrou. O chvíľu neskôr v izbe už len priehľadným lakom. (ti88na)
  • Film se natáčel také v České republice na gotickém hradě Pernštejn. Stojí ve východním okraji Českomoravské vrchoviny u osady Pernštejn, části městysu Nedvědice. (Tryskomyš)

Reklama

Reklama