Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

Lateef odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak a teď už jen čekám na to, až přijde film, ve kterém Steven "Vousatá podkova" Seagal v prvních dvaceti vteřinách zakopne o otevřený poklop od kanálu, spadne do stoky, nárazem si ze svých oranžových brýliček udělá kontaktní čočky, zkape na nějakou krysí nemoc... a přesto bude mít největší ksicht na plakátu :D Trochu mě irituje, když na nás jednotka SS čumí z každého filmového pousteru a pak si ve filmu ubohých 15 minut hraje na poloboha. Jeho výstup začíná připomínat nějakou spirituální bytost, Osvíceného, Nedotknutelného. Jinak je tohle odpudivá sračka, zbytečná, nudná z každého úhlu pohledu. Dál už fakt nemůžu, už nechci. Zbytek kariéry se bude Seagal plazit filmovýma hovnama, ale u toho už nebudu... ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Co sa tyka zapletky, tak to Seagal dotiahol tak daleko v absurdnosti, ze sa uz neda poznat, ci to mysli vazne alebo si robi zo svojich fanusikov srandu. Seagal tu je hlavny zaporak, zly Director, ktory v dalekej buducnosti roku pana 2029 vladne svetu a Johnny Messner clovek, ktory patri k odporu cely film zabija jedneho manika za druhym, aby sa nakoniec dostal k Seagalovi. Samozrejme sa na konci dockame aj nejakych tych zvratov z ktorych by sa jeden pozvracal. Cele je to podane absurdne, nezazivne, dialogy WTF, triky jak z nejakej starej videohry. Uplne tragicke nie su len niektore bitky s Messnerom, ale tiez to nie je nic chvalyhodne. Seagal tu hra par minut na konci. Predtym sa sem tam mihne na sekundu dve. Ma tu bitku s Messnerom v ktorej je schopny Messner zase za nemehlo a Seagal za boha. Proste tragedia. Vtipne pôsobi jak Messner s malickym nozikom pichne Seagala do jeho velkeho bachoru a mysli si snad, ze ho zabil. Na to pride druhy Seagal a prveho dorazi. To viete davno strateny brat. Este sa tu v jednej scene objavi CGI chudy oholeny Seagal, ktory vyzera jak v jeho najlepsich rokoch. Neviem co to malo znamenat. Mozno test na dalsie Seagalovky v ktorych bude komplet CGI a nebude sa musiet obtazovat hranim vo svojich vlastnych filmoch a iba zinkasuje sek za prava na svoj xicht. Vysledok je tragedia a ruky prec od nej. 1/10. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Dal som sa na dráhu toho, že si pozriem čo najviac filmov so slovenským dabingom. Paradoxne práve takéto sračky sa Slováci rozhodnú nadabovať a vážne kvalitné filmy ležia prachom. Zvykol som si že skoro všetky Segalovky dostali dabing takže mám pred sebou cestu plnú bolesti s týmto jednotvárnym bojovníkom. Hneď zo začiatku by som vás chchel upozorniť, že aj napriek tomu,že sa Segalov ksicht nachádza na 80% obsahu celého plagátu k filmu hraje iba druhé husle. Hlavnú úlohu si strihol Richard Tyson, ktorý je asi taký herec ako ja kozmonaut. R-kový rating bol maximálne premrštený (vybuchujúce hlavy a tak), nehodnotím ho teda moc kladne. Postavy prichádzali a odchádzali behom pár minút a tak ste si nemali čas si k nim urobiť adekvátny citový vzťah, ktorý by ten majestátne debilný koniec urobil trocha viac srdcervúcim. Jednoducho film na jedno pozretie a hurá na ďalší premárnený večer 15% ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

No jo, je to jasný, našel sem si nový fetiš, který budu pravidelně opakovat u každého Silvestra co bude, ten fetiš je, dávat tyhle absurdní filmy, s Míšou Kuličkou také známým jako Steven Seagal, ten co kdysi nosil copánek. Míša Kulička, je zde viděn opravdu v hodně zvláštních situacích, Míša masíruje, Míša potkává svého dlouho ztraceného bratra, který je též Míša, Míša rozdává rozumy, Míša chytá céčkového herce za ruku a ve finále Míša letí v helikoptéře, Míša za celou dobu neprojeví žádnou mimiku, či pohyb v obličeji. Johnny Messner jako celkem to dává, ale na tyhle filmy jeho škoda, zbytek osazenstva je prostě strašný. Akce je tak též strašná, hlavně boj s Míšou, ale bitka na záchodě, jo ta celkem ujde. Ale co bylo, tedy jakž takž dobře zpracované, byla ta utopie, ta i v takovéhle hovadině, tak nějak dobře vyniká. Suma sumárům, do konce roku, je to chvilka, takže fakt nevím, co zdejší kulervanti mají proti tomuhle filmu, s českým dabingem je to pecka. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Řekl jsem, že je čas zkusit i nějakého toho Seagala, jehož filmy se mi tak nějak furt vyhýbají. Tohle mi přišlo z těch jeho nových filmů jako největší bizár, a řekl bych, že jsem se ve svém prvním úsudku dost trefil. Seagal tu sice ani moc není, a když tu je, tak trousí dialogy (monology) které nedávají ani v nejmenším jakýkoliv smysl, a celé působí jak kdyby byli namixované ze zenové zahrádky někde u Kadaffiho. V podstatě to je ten typ filmu, u kterého se bavíte, protože to je tak moc blbý, až je to vtipný. Příběh se nedá reálně vůbec pochopit, ale tvůrci se ani naštěstí moc nesnaží, a celý děj slouží jenom jako berlička pro posloupnost akčních scén, které bych řek, že jsou v rámci těchto filmů docela solidní, a v některých momentehc dost brutální, což je asi jediná silnější stránka filmu. Totální úlet pak příjde na konci se dvěma Seagali, což se dostanem do momentu, kdy už se fakt válíte smíchy na zemi, pač už to přestane dávat jakoukoliv možnost na pochopení toho, co jste to vlastně viděli. Ale těch 80 minut se to dá vydržet, upřímně jsem čekal nějakou šílenou nudu po vzoru nových Willisů, ale tohle fakt dokáže za(po)bavit. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama