Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kto je späť? Predsa hlavička Mahoney (Steve Guttenberg), mohutný Hightower (Bubba Smith), strelec Tackleberry (David Graf), bláznivý Zed (Bobcat Goldthwait), imitátor Jones (Michael Winslow), dračica Callahanová (Leslie Easterbrooková), nesmelá Hooksová (Marion Ramseyová) a ďalší ich kolegovia, hrdinovia úspešnej série amerických policajných komédií. Tentoraz sa musia postaviť ďalšej výzve, pred ktorú ich postaví ich veliteľ Lassard (George Gaynes). Tou výzvou je program nazvaný C.O.P., ktorý sa má stať zlatým klincom Lassardovej kariéry, skôr ako policajt telom i dušou odíde do dôchodku. Myšlienka celej akcie je prostá: Jediná cesta, ako sa vysporiadať s pouličnou zločinnosťou, je angažovať prostého občana. Lassard teda privedie vybraných dobrovoľníkov na policajnú akadémiu, kde sa budú trénovať v technikách sebaobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policajtov. Skupina určená na výcvik je samozrejme viac ako len rôznorodá. Nachádzajú sa v nej ľudia  rôzneho veku, odlišnej etnickej skupiny a sú schopní všetkého. Aj tentoraz má však Lassard proti sebe  silného nepriateľa. Je ním starý známy poručík Harris. Zatiaľ, kým Lassard odíde, aby sa zúčastnil výročného zjazdu policajných náčelníkov, na akadémii prevezme  velenie Harris a celkom zámerne  začne Lassardovi projekt sabotovať. Podľa Harrisových inštrukcií a príkazov sú nadšení obrancovia spravodlivosti cvičení smerom, ktorý vedie ku katastrofálnym  a  zároveň  komickým výsledkom. Harris spokojne dúfa, že Lassardov program  skončí krachom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (210)

Brano 

všetky recenzie používateľa

Posledný diel s Mahoneym, ktorý bol jeho najslabší. Filmu nepomohol ani návrat kapitána Harrisa. Štvrté pokračovanie už nemá veľmi čo ponúknuť. Po obsahovej stránke je to dosť slabé, zdĺhavý nudný záver a humorných scén je vo filme minimum. Už po tomto pokračovaní mala skončiť celá séria. /45%/ ()

Drakon 

všetky recenzie používateľa

Zlomový díl (v tom špatném), spousta postav je tady naposled (především Mahoney), úroveň humoru pozvolna sklouzává do trapnosti, příběh jako by byl reciklován a upraven z předchozího dílu (místo zločinců, tlusťochů a japonců jdou k policii obyčejní občané) a přehnanost akčních akčních scén na konci nepůsobí dobře. Ale Sharon Stone to fakt sluší. ()

Reklama

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem psal u minulého díli. Sestupná tendence pokračuje a já se obávám, že to jen tak neskončí. U tohohle dílu jsem se už moc nenasmál. Potěšil tradičně Tacklleberry, rozloučili jsme se s Mahoneym, který už asi vděl, že to lepší nebude a vrátil se poručík Harris, což bych viděl jako velké plus. Příjemné zpestření přinesla S. Stone. Naopak mě třeba iritovala ta šílená babka. Pořád to nese ten náboj, ale už tomu dochází pomalu ale jistě šťáva... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Počtvrté a dost? Tak tohle určitě platí pro některé postavy, které se v tomto díle objevily naposledy a bohužel šlo o jedny z nejlepších. Upadající úroveň si tak vybrala daň. Přesto se i zde dá nalézt několik velice slušných scén, které mi utkví v paměti. Mladá Sharon se tu určitě neztratila, ale žádný velkolepý výkon nepodala. Nejde si však nevšimnout, že děj už nemá takový šmrnc a legrácky už nejsou tak zábavné, jak tomu bylo doposud. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Mahoney v akcii + akcia s balónmi to bolo celkom zábavné. Zvyšok by som však ohodnotil ako druhý najhorší film z tejto série. Štvrtý diel iba ukázal, že kvalita išla od prvého postupne dole. Ak by som to mal ohodnotiť presne je to niekde medzi dvomi a tromi hviezdičkami, v percentách by som tomu dal tak 44%. Scenár sa snažil, ale nie veľmi. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (14)

  • Sharon Stone (Claire Mattson) sa rozhodla účinkovať v tomto filme potom, čo sa jej rozpadlo prvé manželstvo. V tejto neľahkej životnej situácii sa rozhodla, že najlepšou terapiou bude stráviť nejaký ten čas s bandou komediantov. (beso74)
  • V scéne, keď pani Feldmanová (Billie Bird) prerazí motorkou výklad, aby zachránila Tackleberryho (David Graf), je vidieť, že motorku riadi muž, ktorý z nej potom spadne. Hneď na to je už záber opäť na pani Feldmanovú. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama