Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebastian Valmont (Robin Dunne) sa zamiluje do naivnej Danielle Shermanovej (Sarah Thompson) - a aby získal jej srdce, rozhodne sa skončiť so svojím nezáväzným životom. Jeho zhýralej nevlastnej sestre Kathryn Merteuilovej (Amy Adams) sa ale vôbec nepozdáva, že dal prednosť naivnému dievčaťu. - dúfa, že všetko prekazí, keď Sebastianovi ponúkne dvakrát toľko vášne a sexu... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (151)

skaann odpad!

všetky recenzie používateľa

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Reklama

Hellbilly 

všetky recenzie používateľa

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

NOVA CINEMA HD - Slabý jak čajíček, po všech stránkách. Soundtrack a některé věty se téměř doslova opakovaly z předchozího dílu a i námět nepřináší absolutně žádnou inovaci. Jediná Amy Adams to trochu zachraňovala, ale zejména představitel Sebastiana byl nevýrazný ňouma a i rádoby wow závěrečné rozuzlení tomu nikterak nepřidalo. Takhle podělat pokračování v podstatě kultovní jedničky...to se snad ani nesmí. Za mě jen díky přijatelné délce (rozuměno velmi krátké) a pár úsměvným momentům se to jen tak tak udrží a nespadne pod průměr. Rovný střed. 50% ()

bolf!k 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnimu dilu je to brany vic jako komedie, nerikam buhvijak ftipna, ale standard mezi tema teen. Bohuzel se to menuje Cruel intentions 2 a vzhledem k tomu musim srovnavat s prvnim dilem ktery se mi libil a zaujal nejen jednoduchymi ftipy typu: holka se u dela na sedle,haha" ale i necim vic ;-) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama