Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo, keď sa jeden mladý muž a jedna mladá žena stretli počas letu z L. A. do New Yorku. Oliver Martin (Ashton Kutcher) je čerstvým absolventom univerzity s presným a dokonalým časovým plánom pre splnenie jeho dvoch snov – dosiahnuť úspech v podnikaní a nájsť skutočnú lásku. Emily Friehlová (Amanda Peetová) je spontánna, drzá tínedžerka so sklonom k extrémom. Dva protipóly, dva nezlučiteľné spôsoby života. Síce sa zapletú na toalete lietadla, ale je jasné, že k sebe jednoducho nepatria. Aj keď sa však každý vyberú svojou cestou, zdá sa, že osud má s nimi iné zámery. A tak na seba z času na čas narazia, rok za rokom, zakaždým v inom meste, inom zamestnaní a inom vzťahu. A vždy v nesprávnej chvíli. Predsa ich niečo nevysvetliteľné k sebe priťahuje. Ako sa môžu spolu zasmiať, ako sa môžu rozprávať o čomkoľvek... Postupne sa z príležitostných kamarátov stávajú najlepší priatelia. Obaja hľadajú lásku a vzťah, ktorý by znova nedopadol katastrofálne. Trvá však niekoľko rokov, kým obaja zistia, že to, čo  k sebe cítia je… Takmer ako láska... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (240)

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Jedna z milionu podobnejch romantickejch komedií. I když ono to bylo spíš romantický, než aby to byla komedie. Z hlediska komedie jsem se zasmál asi tak jednou - v té čínské restauraci, jak spolu nemluvili. Pak jsou tam ty blby náhody, kterejch je tady nepřiměřeně hodně a filmy s náhodama už mě prostě neberou. Jinak je to snímek, na kterej se lehce zapomene a za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Jinak na usínání asi docela dobry... ()

Redbee 

všetky recenzie používateľa

Pro mě osobně hodně příjemné překvapení. Film je opravdu milou romantickou komedií, která potěší. Hlavní postavy Oliver a Emily se zde setkávají, rozcházejí, pomáhají si navzájem řešit rozchody a zklamání toho druhého, až jim najednou dojde, že to čisté kamarádství mezi mužem a ženou je asi přeci jenom blbost. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príjemná romantická komédia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ani spôsob, akým bol príbeh predostretý divákovi (skokovo, retrospektívne) nebol na zahodenie, pričom všetko to dobré podčiarkli sympatickí herci. Skrátka aj keď často plytké, klišé a tematicky obohrané, za stratu času to rozhodne nepovažujem. Lepší priemer. 65/100 ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Něco na způsob Určitě, možná nebo Vadí, nevadí, jen v poněkud odlehčenějším tónu. Dost se mi zamlouvala proměna charakterů obou hlavních postav v průběhu let, nicméně dějových zvratů (ten se zasnoubil, ta chystá svatbu, ten je zadaný, pak zas ta) bylo poněkud moc a časové skoky mi přišly trochu nepřehledné. ()

Curlyman 

všetky recenzie používateľa

Začalo to dosť infantilne, ale postupne sa z toho vykľul veľmi príjemný film. Hoci bol priebeh jasný hneď od začiatku a príbeh nepriniesol nič nové, dobre sa na to pozeralo. Proste klasický romantický film podľa šablóny, ktorý nenudí a má dobré obsadenie. Aj preto sa pri hodnotení uchýlim k 4*, hoci si ich možno celkom nezaslúži. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama