Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (630)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Málokdo ví, že tenhle film byl inspirován mou proslulou honičkou na Žižkově za sousedovic synkem Koljou, který mě ukradl volnou vstupenku na MFF v Karlových Varech. Samozřejmě filmaři z mého příběhu udělali díky kameře a střihu docela slušně drsný akční film. Paul Walker se mě snažil napodobit co to dalo a rozhodně musím říci, že mu to šlo dobře. Ovšem můj konec honičky se značně liší od konce filmu. Já Kolju chytil a rozkopal jsem mu držku na kaši, bylu mu 7 let a tak jsem věděl, že vyhraji, ale pro jistotu jsem ho napadl ze zadu. Drsný příběh co? No, ale díky němu máte drsný film ! Když mě teď Kolja vidí dá se na zběsilý utěk, ale ani já si už pokračování příběhu nepřeji. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU SICK TWISTED MOTHERFUCKING CUNT!" ----------- Včera bol zvláštny deň. Hovorím si, že by som si dal nejaký obyčajný, štandardný, stokársky americký akčný film s tmavým kamerovým filtrom a ideálne nech tam aj prší (v hlave som mal ako exemplár Bad Country či parádny Out of the Furnace). Tak Martin mi vraví, daj si toto [Running Scared], idem to aj ja dnes. Zhruba o 8 minút neskôr, úplne z ničoho nič, znenazdajky, z čista jasna, celkom nesúvisiac, mi napíše Tom, že či si nechcem niekedy pozrieť Running Scared? Akože čože!? Zmocnila sa ma paranoja vnútorným hlasom hovoriac mi, aby som išiel zamknúť dvere, vraj idú po mňa alieni. No ale naspäť k veci! Dvojhodinový hon za jednou vyleštenou búchačkou naprieč špinavým New Jersey, počas ktorého je možné skrížiť cesty so všetkými spoločenskými vrstvami a kdejakou žumpou, na ktorú si len spomenieš. Musím priznať, že s blížiacim sa záverom tá celá cesta už bola trochu neúnosná a otravná, scenár však nie je v rámci možností úplná žbrnda a béčko, takže zniesť sa to dalo na pohodu. Obsadenie slušné, nikto však nejak extra nevyčnieva vrátane Rodena či Palminteriho. No a Vera Farmiga... ako videl som s ňou toho už hodne, ale nevedel som, že vie vyzerať aj takto dobre. A tiež tu hrá Juliet z Lost... Jej nádherný božský hlas mi chýbal ako soľ <3. Zrejme by to chcelo ďalší replay. ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Co to je to Running scared? To vám řekne každý, kdo tento film neviděl. Skoro nikdo o něm neslyšel než se na internetu rozběhla docela silná vlna chvály na tento snímek, v kterém vedle Paula Walkera, Karla Rodena září kvalitní adrenalinová ražie Wayna Kramera a jeho zběsilý vizuální styl. Opravdová jízda v barvách, o kterých se vám bude zdát. Málo co se vyrovná hokejovému galapředstavení s hlavním hrdinou Paulem Walkerem místo puku. Kdo neviděl neuvěří jak lehce, jednoduše, přímočaře a skoro zadarmo (něco kolem 17ti milionů dollarů) se dají točit úžasné akční filmy co nesází na hrdinu s třemi černými pásy. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Najprv si tento prekvapivý film odo mňa zaslúži ospravedlnenie zato, že som nad ním ohrňoval nos. Nedivte sa mi, lebo keď som videl na obale meno P.Walker, ktorého nemusím, prešla ma chuť. Ale tá sa vrátila neskôr, keď som dostal chuť na K.Rodena a CH.Palminteriho a čital pochvalné recenzie. Roden ako J.Wayne je fantastický a scéna s podivným milučkým párom je za posledné roky to najoriginálnejšie čo som videl. Velmi kvalitná scéna. Nehovoriac o tom, že je to miestami pekne drsný krvák. Mám rád takéto prekvapenia!Normálne za 4,ale na to ako ma to prekvapilo musím dať 5...90%. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Presne toto som chcel a potreboval! Vynikajúca, takmer komiksová kamera robí film oveľa atraktívnejším. Po dlhej kur*vskej dobe, konečne kur*vsky poriadny nárez, navyše so sympatickým Paulom Walkerom, od ktorého by som toto vôbec nečakal a verím, že nemohli ani vybrať nikoho správnejšieho. Všetko parádne zamotané, ku koncu ešte viac až nebudete chcieť, aby to skončilo. Roden bol tiež god damned cool a človek by ani nepovedal, že zo začiatku sa to takto rozbehne. Aspoň podľa načrtnutého príbehu určite nie. 100%. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (20)

  • V jedné z posledních scén filmu nazve pasák Lester (David Warshofsky) Olega (Cameron Bright) malým Charlesem Bronsonem, čímž ho přirovnává ke slavnému herci Charlesovi Bronsonovi, který v 60. letech 20. století ztvárnil řadu drsných kovbojských postav a stal se symbolem tvrdého a neohroženého pistolníka. (LucasAbelle)
  • Většina krvavých efektů byla dodělána digitálně. Jediná mechanická metoda (vybuchující pytlíky s umělou krví přidělané na těle) ve filmu byla použita v závěru na hokejovém hřišti. (Othello)
  • Film se točil i v Praze, jež se musela tvářit Americky. Autobusové nádraží Florenc se například proměnilo v americké přelepením nápisů na cedulích. (Siriuss)

Súvisiace novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (viac)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (viac)

Reklama

Reklama