Reklama

Reklama

Hra na skrývačku

  • Česko Hra na schovávanou (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová). Otec a dcéra sa presťahujú do severnej časti štátu New York, aby sa Emily zbavila spomienok na život s matkou v Manhattane. Osamelé dievča si vytvorí imaginárneho priateľa Charlieho. Spočiatku považuje David Charlieho za príjemné rozptýlenie smutnej Emilinej dušičky, ale po sérii hrozných udalostí, ktoré začnú ich život sprevádzať, dospeje k záveru: Charlie možno skutočne existuje... Ak áno, Emily by sa s ním mala prestať kamarátiť. Len aby nebolo neskoro. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (318)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Kto má rád psychologické filmy tak si tu pochutí, cítim tu aj trochu inšpirácie zo starších psycho filmov s Jackom Nicholsonom, ktoré boli veľmi tvrdé, ale tu je tvrdosť vybrúsená do príjemnej tváre starajúceho starostlivého otca Roberta De Nira. Film pomaly beží a človeku sa zdá že tu nehrá viac a viac vecí, len čo vylúčite jednu možnosť, ďalšie dve vás napadnú. Dobre urobené a príjemné dielo. Pre tých čo majú radšej hrubšie psycho filmy, nech hľadajú radšej inde. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejkvalitnějších hereckých obsazení, které jsem u hororu viděl. Atmosféra byla po celou dobu dokonalá, až na závěr. Napětí nechybělo a pár scén, u kterých divák strachy i vyskočil. Horor je silně podhodnocený, tak jako většina hororů, což se divím přes obsazení Roberta De Nira. Závěr byl téměř bez chyby, akorát tempo bylo slabší. Na plný počet přesvědčený nejsem, ale mezi elitu se Hide and Seek dostane.. 8/10 = 80% ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Slušný psycho-thriler, ničím nevyčnievajúci ani zahanbujúci - možno až ten záver je v rámci hororov diskutabilný. Pomalé tempo, jednoduchý dej nehrajúci sa na veľké umenie, kvalitní herci - pričom teraz nenarážam na herca mafiánskych legiend, Roberta De Nira, ale na malú hollywoodsku hviezdičku - čím ju v žiadnom prípade neškatuľkujem - Dakotu Fanning, ktorá je schopná získať si ma aj svojimi veľkými vypúlenými očami upretými na kameru bez výraznejších citových prejavov - pretože tými emóciámi paradoxne zaplavila celú Spielbergovu Vojnu svetov :-) Ja som sa celkom dobre bavila, je to sympatická pohodovka, ktorú akurátne zahubil maximálne smiešny koniec, ktorým sa režisér snažil povedať príliš moc, čím vo výsledku nepovedal vôbec nic. Byť konštruktívnejšieho tvorcu/scenáristu, mohlo to byť aj za 4*. ()

Sofia 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra první hodiny byla hustá tak, že by se dala krájet...pěkně jsem se bála, ale zároveň už jsem se obávala toho, jakou "šokující" pointou z toho tvůrci vylezou. A stalo se...pointou to bohužel celé zhatili...takže zase jen další průměrný thriller, který mistrům v žánru jako jsou Šestý smysl nebo Ti druzí nesahá ani po kotníky. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Osiřela po přeslici, tatínek byl trotl, Charlie běhal po světnici... jak na něj, by zkrotl?" Devět z deseti otců psychologů doporučuje pořídit si imaginárního kamaráda, zejména jste-li poloviční sirotek! Což Emily byla, v útlém věku přišla o maminku a tak si holt k opuštěnému rodinnému krbu pořídila Charlieho, aby měla s kým lumpačit. Její tatínek byl bohužel z výše zmiňovaných psychologů ten desátý, pročež to Emily nedoporučoval. K imaginárnímu, leč reálně škodícímu rošťákovi měl, coby profesionální cvokař, ambivalentní vztah a to přesto (nebo díky tomu), že Charlie byl ludra mazaná a nikdy se tatínkovi neukázal face to face. Taky by ho neubylo, že jo? Znepokojen duševním stavem své dcerky i jejího dablmiláčka (zde je to "dabl" opravdu namístě), poctivě si obavy zapisoval do sešitu, omylem však použil pero se žertovným inkoustem, kdy písmo po čase zmizí jak pára na hrncem. Když pak na prázdné stránky deníku tupě čuměl, jak péro z psychologova gauče, bylo mi ho líto a přál jsem mu, aby konečně čapnul hajzlíka Charlieho a mohl tak uznat, že Emily si nic nevymýšlela! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (13)

  • Pri konkurzoch na rolu Emily hľadal režisér "nejakú novú Dakotu Fanning", zvažoval napríklad AnnuSophiu Robb, až sa mu nakoniec pošťastilo obsadiť samotnú Dakotu Fanning. (Astonko)
  • Tehdy poprvé ve své historii rozeslalo studio 20th Century Fox film do kin bez posledního kotouče, který byl doručen zvláštními kurýry přímo do promítacích místností. Mělo se tak zabránit predčasnému vyzrazení zápletky filmu. (imro)

Súvisiace novinky

Laura a její Gladiátor

Laura a její Gladiátor

23.05.2006

Kdysi byla známa širší divácké obci především jako dvorní herečka tvůrce bizarních filmových klenotů Davida Lynche (Hra na schovávanou s Robertem De Nirem v hlavní roli a hvězdou projektu je oscarový… (viac)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (viac)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (viac)

Reklama

Reklama