Reklama

Reklama

Obsahy(1)

21-ročná Violet Sanfordová (Piper Peraboová) sa túži stať pesničkárkou, a tak opustí svojho až príliš starostlivého otca Billa (John Goodman) a zamieri do New Yorku. Tu píše, nahráva, a so svojimi skladbami neúspešne obchádza hudobné vydavateľstvá. Pokúša sa dokonca vystupovať naživo, ale tréma, ktorá ju odjakživa trápila, jej nedovolí hrať pred davom ľudí. Počas svojej púte sa stretáva s mladým kuchárom Kevinom O´Donnellom (Adam Garcia), ktorý sa stane jej oddaným fanúšikom a milujúcim obdivovateľom. Kevin verí v jej talent a sám sa ponúkne, že jej pomôže s kariérou. Aby mala Violet z čoho platiť nájomné, zamestná sa ako barmanka v nočnom klube Coyote Ugly. Tu sa zoznámi s tvrdou a autokratickou majiteľkou Lil (Maria Belloová) a jej dievčatami – koketnou Cammie (Izabella Mikoová), tvrdohlavou a nepriateľskou Rachel (Bridget Moynahanová) a expertkou na prepitné Zoe (Tyra Banksová). Kojotky, ako ich dobromyseľne prezývajú, dráždia zákazníkov a médiá svojimi neuveriteľnými kúskami, vďaka čomu sa Coyote Ugly stáva jedným z najpopulárnejších barov v New Yorku. Pod vplyvom nákazlivej atmosféry nočného klubu Violet prekoná trému a svojím hlasom a sexy zjavom na seba okamžite upúta pozornosť. Opojená úspechom zabúda, že je len populárnou barmankou a riskuje, že stratí nielen rešpekt svojho otca, ale aj prácu, priateľa a šancu, že sa jej splní životný sen. Podarí sa jej vrátiť sa späť, alebo je navždy stratená? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (271)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Ten chlastem neustále zmáčený bar ošklivých kojotic musel po čase smrdět a lepit jako podlaha v hledišti na vsetínském zimním stadiónu.. Můj střízlivý odhad zní, že mužští uživatelé hodnotící třemi hvězdami a více dosáhli při dráždivém vlnění Divokých koček erekce a ti co dali dvě hvězdy a méně zůstali zcela neteční. A já byl tak blízko.. Guilty pleasure? Jistě, ale problém vidím v tom, že ti, co zažívají u tohoto filmu pleasure, se necítí ani trochu guilty.. Své obdivovatele si to jistě najde, nicméně já mezi ně patřit nebudu i kdyby John Goodman ukázal při závěrečném tanci na baru zkamenělé nádobíčko Freda Flintstonea.. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto jednoduchoucka odpocinkova zabava, ktera si na nic moc nehraje a po par pokusech ukazat, jak to maj zacinajici hudebnici, zpevaci atd. tezky, protoze kazdej druhej si mysli, ze ma na to bejt hvezda, tak to sklouzne do jednoduchoucky romanticky komedie se super sympatickou dvojkou Perabo a Garcia, to vse navic kazdou chvily oziveny akcema v baru, kde neni nouze o tancujici sexy zensky v tesnejch hadrikach, to vse navic s pohodovou hudbou a skvele odsejpajici. Proste na odreagovani idealni. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Klasická americká rozprávka. Oddychovková komédia, ktorá ničím zvlášť nezaujme ale na jesenný večer ideálna. Neviem, čo tam ale robí zaradenie dráma, možno záverečných 5minút, ale to by tam mohol byť aj akčný atď. O hercoch radšej pomlčím, škoda, že viac priestoru nedostal John Goodman. Kočky sú vo filme ale na zahryznutie. Keď už kvoli ničomu inému, tak kvôli nim sa film pozrieť dá. A ešte pre song od LeAnn Rimes. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Příjemný zajímavý filmík, který se hodí k odpočinku a relaxování, protože děj je absolutně nenáročný a je zde co ke koukání (tedy alespoň pro pány). Jsou zde nádherná děvčata tančící na baru a pánská očka se mohou z tohoto velmi pěkného těšit po celou dobu filmu. A pánové, ruku na srdce, kdo z nás na to koukal kvůli ději? Já si tenhle film vždy zapnu hlavně kvůli pěkným herečkám. Ale samozřejmě, jak říkám, děj je triviální, a tím pádem nikterak originální, ale nemohu jinak než dát tři hvězdičky prostě proto, že mi tenhle film přišel zajímavý a líbil se mi, a to z výše popsaných důvodů... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nejsem homosexuál, impotent ani zapšklý intelektuál a tak se musím přiznat, že Divoké kočky vrtící se na baru mi nabídly velmi příjemné chvilky. Horší to bylo, když z toho baru seskočily, začaly se řešit vztahy a rozpitvávat tragická skutečnost, že se zpěvačka bojí zpívat. Jenže hudba mne bavila, oči si užily a tak nevidím důvod mstít se hodnocením za to, že tento příběh je originální asi jako DVD z vietnamské tržnice. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (8)

  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Z filmu byla vystřižena lechtivá scéna Violet Sanford (Piper Perabo) a Kevina O'Donnella (Adam Garcia). (Dlee)
  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)

Súvisiace novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (viac)

Reklama

Reklama