Reklama

Reklama

Obsahy(1)

21-ročná Violet Sanfordová (Piper Peraboová) sa túži stať pesničkárkou, a tak opustí svojho až príliš starostlivého otca Billa (John Goodman) a zamieri do New Yorku. Tu píše, nahráva, a so svojimi skladbami neúspešne obchádza hudobné vydavateľstvá. Pokúša sa dokonca vystupovať naživo, ale tréma, ktorá ju odjakživa trápila, jej nedovolí hrať pred davom ľudí. Počas svojej púte sa stretáva s mladým kuchárom Kevinom O´Donnellom (Adam Garcia), ktorý sa stane jej oddaným fanúšikom a milujúcim obdivovateľom. Kevin verí v jej talent a sám sa ponúkne, že jej pomôže s kariérou. Aby mala Violet z čoho platiť nájomné, zamestná sa ako barmanka v nočnom klube Coyote Ugly. Tu sa zoznámi s tvrdou a autokratickou majiteľkou Lil (Maria Belloová) a jej dievčatami – koketnou Cammie (Izabella Mikoová), tvrdohlavou a nepriateľskou Rachel (Bridget Moynahanová) a expertkou na prepitné Zoe (Tyra Banksová). Kojotky, ako ich dobromyseľne prezývajú, dráždia zákazníkov a médiá svojimi neuveriteľnými kúskami, vďaka čomu sa Coyote Ugly stáva jedným z najpopulárnejších barov v New Yorku. Pod vplyvom nákazlivej atmosféry nočného klubu Violet prekoná trému a svojím hlasom a sexy zjavom na seba okamžite upúta pozornosť. Opojená úspechom zabúda, že je len populárnou barmankou a riskuje, že stratí nielen rešpekt svojho otca, ale aj prácu, priateľa a šancu, že sa jej splní životný sen. Podarí sa jej vrátiť sa späť, alebo je navždy stratená? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (271)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Nedat 3* za to jak se ty krásné slečny vrtěj? :)) Jestli se díváte na tento snímek s očekáváním nového Schindlerova seznamu je mi to vás líto. Ostatní co se chtěj jen kouknout na romantickou záležitost s barem plným slečen, které se umí rozjet, lze doporučit. Je někdy sranda všimnout si kolika vážným uživatelům vadí někdy jednoduchý film a tak ho radějí strhají na 1* či odpad. Každý den se nenatočí Matrix nebo Kmotr tak se probuďte :) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Asi je to blbosť, film som videl niekedy pred desiatimi rokmi v televízii a keďže som sa pri ňom zapodieval asi aj niečím iným, tak som ho neprepol. Jediným jeho skutočným kladom sú pekné herečky. Všetko ostatné je prevarená omáčka, ktorá je ale dochutená nejakým tým klamlivým korením, ktoré občas zakrýva tú všadeprítomnú pachuť klišé. Bello a Moynahan to ale náramne sluší. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Klasická americká rozprávka. Oddychovková komédia, ktorá ničím zvlášť nezaujme ale na jesenný večer ideálna. Neviem, čo tam ale robí zaradenie dráma, možno záverečných 5minút, ale to by tam mohol byť aj akčný atď. O hercoch radšej pomlčím, škoda, že viac priestoru nedostal John Goodman. Kočky sú vo filme ale na zahryznutie. Keď už kvoli ničomu inému, tak kvôli nim sa film pozrieť dá. A ešte pre song od LeAnn Rimes. ()

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

No co k tomuto filmu psát. Klasická romantika, klasický děj a to "něco navíc" je fakticky banda krásných holek co se vrtí na baru a nalévají tunu panáků svým zákazníkům... Mé hodnocení je právě o toto nadhodnocené, ale mile mne překvapilo jak se Violet vyvíjela v rámci děje a i její otec zahrál dobře na to jak krátkou dobu byl na obrazovce. 3z5 ()

HonzaSim 

všetky recenzie používateľa

Tolik procent si to snad ani nezaslouží. Námět je mi sice blízký, ale stejně mě to neoslnilo. S hlavní hrdinkou jsem nesympatizoval už od začátku, film byl celkem dlouhý a některé scény bych s klidem vystříhal, protože to místy byly nudné. Kočky určitě nebyly na škodu, ale sami to moc nezachránily. Abych od hudebního filmu odcházel zklamaný, to se mi nestává, bohužel tady to tak dopadlo. Právě za hudební stránku a řadu pecek nebudu tak přísný, ale i tak to stačí maximálně na dvě hvězdičky. 35% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (8)

  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)
  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)

Súvisiace novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (viac)

Reklama

Reklama